Are o siluetă de invidiat chiar dacă a născut patru copii, în patru ani. Află secretele de frumusețe a soției actorului Alec Baldwin

Hilaria Baldwin afișează o siluetă de invidiat chiar și după ce a născut 4 copii în 4 ani. Faptul că a făcut mișcare aproape zilnic a ajutat-o, spune ea.

separator

Patru copii în numai patru ani și jumătate și nicio schimbare în silueta sa – ei bine, asta e o reușită frumoasă și trebuie să existe o explicație. Iar femeia în vârstă de 34 de ani n-o ascunde: faptul că s-a obligat singură să facă mișcare aproape în fiecare zi, chiar și atunci când era însărcinată și chiar și atunci când nu prea avea chef, a ajutat-o să se mențină.
„Am revenit la forma normală destul de ușor după fiecare sarcină. În primul rând, eram în formă înainte. Am rămas în formă și în timpul sarcinii, așa că și atunci când corpul a luat proporții și am lăsat-o mai ușor, tot am încercat să mai fac câte ceva ca să rămân activă în fiecare zi.”, a dezvăluit Hilaria într-o înregistrare video publicată de WomensHealthMag.com.

Baldwin era însărcinată de mai bine de nouă luni când a vorbit pentru site-ul menționat despre faptul că nu renunță la mișcare.

„Cred că faptul că m-am menținut activă, chiar și atunci când nu aveam chef, chiar și când eram atât de obosită că-mi doream doar să stau în fund…știam că mă va face să mă simt mai bine și să fiu mai sănătoasă pe termen lung.”, a mărturisit vedeta în clipul de șapte minute.
Celebra instructoare de yoga admite însă că au fost și multe momente în timpul sarcinilor când tot ce-și dorea era să stea puțin întinsă, dar nu putea, pentru că trebuia să aibă grijă de copiii deja născuți.

Pe lângă cel mai mic membru a familiei Romeo, Hilaria și Alec Baldwin (60 de ani) mai au trei copii: Carmen, Raphael și Leonardo.

„Sunt foarte activă cu copiii mei, așa că și dacă nu mă duc la sală, îi ridic într-una în sus când îi iau din căruț sau din cadă. În alte zile merg mult.”, a explicat ea.

Hilaria crede că la fel de mult au ajutat-o și exercițiile Kegel, foarte bune pentru întărirea mușchilor peretelui pelvian. Acestea i-au prins bine în timpul travaliului, dar și la naștere.

„Frumusețea exercițiilor, fie că e yoga sau greutăți ori altceva de genul ăsta, este că faci exerciții Kegel în mod natural.”
Cât privește intervalul în care ea și-a recăpătat forma după naștere, Hilaria crede că e important să-ți asculți corpul, ceva ce ei i-a luat câțiva ani să învețe:

„Mă odihnesc cât am nevoie ca să mă odihnesc, toată viaţa am învăţat să-mi ascult corpul.”

Mai mult, potrivit Hilariei, în adolescenţă, aceasta a suferit de tulburare alimentară, iar la 25 de ani şi-a fracturat şoldul din cauza antrenamentelor excesive. Acum, spune că este tot timpul „superatentă” la cum se simte.

Hilaria s-a filmat şi după naştere, iar în acest clip ea povesteşte că a avut pneomonie în timp ce aduce copilul pe lume. Din cauza acceselor de tuse, şi-a fracturat şi o coastă, apoi a făcut şi mastită, o infecţie a ţesutului sânului, pentru prima oară de când a trecut prin maternitate.

Cu toate că recuperarea a fost mai greoaie, vedeta a spus că a ieşit la alergare imediat cum s-a însănătoşit.

„Corpul meu este obişnuit să se mişte, aşa că am fost capabilă să fac efort destul de repede după naştere. Așa că, vei fi o mamă mai bună dacă faci mişcare. Ştiu că sună greu. Ştiu că probabil eşti obosită. Dar dacă poţi să găseşti măcar 5, 10, 15 sau poate 30 de minute pe zi în care să-ţi mişti corpul, vei avea mai multă energie pentru copiii tăi. Te va face mai puternică pentru toţi cei din jurul tău. Dacă tu nu ai grijă de tine, nu vei putea să ai grijă de nimeni.”, a explicat femeia.

Hilaria Baldwin este o prezenţă constantă pe reţelele de socializare, unde îşi încântă admiratorii cu fotografii amuzante, majoritatea surprinzând-o în poziţii de yoga sau în situaţii comice bine construite.Ea apare des şi împreună cu soţul ei şi cu copiii în fotografii care surprind secvenţe din viaţa lor privată, iar cadrele publicate pe Instagram şi Twitter sunt mai mereu pline de umor, reflectând felul în care ei trăiesc.

Alec Baldwin s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără, în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii desfășurate la New York. Actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 – 2002.

Ce alimente să consumi în funcție de anotimp
Articolul anterior
Cum s-a adaptat fiul Adelei Popescu la grădiniță. Actrița a folosit o metodă interesantă
Articolul următor
Alte articole interesante