După ce a slăbit 30 de kg și-a schimbat viața radical

Are 22 de ani și este deținătoarea titlului Miss Gingășie Unica Sport 2018. Vorbim de Anastasia Ciobanu, fata care a luptat pentru sănătatea și succesul ei pe viitor. După ce a slăbit 30 de kilograme, zice că i s-a schimbat nu doar aspectul fizic, ci și psihic. Potrivit ei, acum nu mai este acea fată agresivă, dar e fericită și împlinită.

separator
Care a fost motivația de a intra în concurs?
Am vrut să slăbesc, iar motivația mea de fiecare zi a fost instructoarea mea, Rita Schimător, filiala Unica Sport Liviu Deleanu. Nu mă lăsa să uit de scopul pe care mi l-am propus, mă încuraja, trezea în mine calități de luptător. După cum vedeți, i-a reușit de minune.

Cum a fost calea spre o nouă siluetă?
Această luptă cu kilograme în plus nu a fost una simplă. Cu toate acestea, am muncit asupra mea cu plăcere. Până la urmă, toată această mașinărie pornește la nivel psihologic. Dacă ai un scop, te programezi pentru atingerea acestuia. Crezi în visul tău și, bineînțeles, faci tot posibilul și imposibilul pentru a vedea rezultatul în oglindă. Până atunci, niciun pas în stânga, niciun pas în dreapta, doar înainte, cu pași mici, dar încrezuți. Am lucrat asupra mea în fiecare zi, am luptat pentru sănătatea mea şi succesul meu pe viitor.

Ce ți s-a părut cel mai greu în tot acest timp?
Să depășesc crizele de lene. Din fericire, gândul la scopul pe care îl urmăream m-a ajutat să le înving.

Au fost momente în care ai vrut să renunți la participare?
Foarte repede am prins gustul de a lupta asupra mea. Astfel că, nu, chiar nu au fost momente de acestea.

Ți-ai imaginat că vei ajunge printre finalistele concursului Miss Unica Sport 2018?
Unicul lucru pe care mi-l imaginam a fost cum voi arăta cu noua mea siluetă. Cât despre mine printre finalistele concursului, nu, nu mi-am imaginat. Am fost plăcut surprinsă.Cum te simți acum, cu o nouă siluetă?
Silueta nouă îmi dă noi puteri pentru a lupta în continuare. Sunt convinsă, pentru a învinge şi a avea un succes în tot ceea ce faci, trebuie să te iubeşti. Aşa am și făcut. Nu m-am schimbat doar fizic, dar şi la nivel psihologic sunt altfel. Nu mai sunt fata ceea agresivă, dar fericită şi împlinită.

Cum au reacționat rudele, prietenii la schimbarea siluetei?
Unii m-au înecat în complimente. Alții, mi-au urmat exemplul. Acest fapt mă bucură enorm.

Ce mesaj ai pentru acele femei care, au dorința, dar nu și curajul să facă primul pas spre o siluetă de vis?
Trebuie să-ţi formezi un scop clar. Ulterior, să acționezi neîntârziat. Astfel, motivaţia va învinge toate greutăţile. Iar pentru a avea rezultat, fii fericită şi îndrăgostită de tine însăți.

Acționează neîntârziat! Sună la numărul 068 752 223, înscrie-te la 1 antrenament GRATUIT la una din filialele Unica Sport!

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Ungurii au cumpărat o mare bancă din Moldova
Articolul anterior
Află ce surprize te așteaptă în cea de-a 5-a ediție a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”
Articolul următor
Alte articole interesante