Meniul tău de Paștele Blajinilor


Daniela Goma,
instructor Unica Sport


Venim din nou în ajutorul tău cu un meniu potrivit pentru Paștele Blajinilor. Știu că este greu, în special când vezi pe masă  zeci de farfurii cu bucate calorice, dar foarte gustoase. Însă ori de câte ori vrei să guști din ele, gândește-te cât de mult trebuie să lucrezi pentru a arde grăsimea depusă.

Jos ai un meniu ideal pentru tine. Mănânci de toate, însă nu te îngrași.

SÂMBĂTA 18.04.2015= 1650 calorii

Ora 09:00

 • Terci de ovăz cu stafide (150 g) = 300 calorii

Ora 11.00

 • Sarmale în foi de varză  (5 bucăți) = 400 calorii

Ora 13:00

 • Costiţe de miel la cuptor (80 g) = 300 calorii
 • Salată din ardei, castraveţi, ceapă verde şi leurdă (200g) = 150 calorii

Ora 16:00

 • Desert: Fruct Pomelo sau Portocală  = 150 calorii

Ora 18:00

 • Tocăniţă din ardei, roşii, ceapă, usturoi şi verdeaţă (200 gr) = 200 calorii
 • Șnițel de pui (100 g) = 150 calorii
simbata

DUMINICA 19.04.2015 = 1277 calorii

Ora 09:00

 • Terci de hişcă cu nuci (150 g) = 150 calorii
 • Ceai de mentă cu portocală (200 g)

Ora 11:00

Desert: O felie de pască cu brânză şi stafide + vin roşu = 400 calorii

Ora 13:00

 • Peşte copt (80 g) = 100 calorii
 • Garnitură de ciuperci şi ardei la cuptor  (200 g) = 200 calorii

Ora 16:00

 • Desert: Fruct la dorinţă = 150 calorii

Ora 18:00

 • Ou roşu = 77 calorii
 • Salată de legume (200 g) = 200 calorii
duminica

Luni 20.04.2015 = 1122 calorii

Ora 09:00

 • Cozonac o felie = 365 calorii
 • Ceai din romaniță

Ora 11:00

 • Ou roşu = 77 calorii
 • Ridiche roşie (200 gr) = 30 calorii

Ora 13:00

 • Curcan umplut cu verdeaţă şi legume sau altă carne slabă (200 gr) = 250 calorii

Ora 16:00

 • Salată din roşii şi salată verde (200 gr) = 150 calorii

Ora 18:00

 • Carne de pui sau peşte (gătită la aburi sau coaptă) (150 g) = 100 calorii
 • Salată din conopidă, salată verde şi suc de lămâie (100 g) = 150 calorii
luni

Marți: 14.04.2015

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

3-dieta-zilei

Sărbători fericite și fără multe calorii alături de cei dragi!

Denumire: Puterea motivației în procesul de slăbire!

Pornirea într-o călătorie de slăbire poate fi o experiență provocatoare și transformatoare. În timp ce călătoria poate veni cu o parte echitabilă de obstacole, un element cheie care poate face toată diferența este motivația. În acest articol, vom explora importanța motivației în călătoria dvs. de slăbire și vom oferi strategii pentru a menține această motivație aprinsă.

 1. Stabilirea obiectivelor clare

Primul pas în valorificarea motivației pentru călătoria dvs. de pierdere în greutate este să vă stabiliți obiective clare și realiste. Având o țintă bine definită, îți oferă ceva pentru care să te străduiești, făcându-ți eforturile cu scop și concentrate. În loc de obiective vagi precum „slăbirea”, luați în considerare obiective specifice și măsurabile, cum ar fi „slăbirea de 10 kilograme în trei luni” sau „a alerga 5 km în șase săptămâni”. Aceste ținte clare pot acționa ca motivatori puternici.

 1. Sărbătorind victoriile mici

În călătoria dvs. de pierdere în greutate, este esențial să recunoașteți și să sărbătoriți micile victorii de-a lungul drumului. Aceste victorii ar putea fi la fel de simple ca alegerea constantă a unor opțiuni alimentare mai sănătoase, finalizarea unui antrenament provocator sau rezistența impulsului de a se răsfăța cu gustări nesănătoase. Sărbătorirea acestor realizări nu numai că vă sporește motivația, ci și întărește comportamentul pozitiv.

 1. Căutarea inspirație

Căutarea inspirației de la alții care au trecut cu succes printr-o călătorie similară de pierdere în greutate poate oferi un impuls extraordinar de motivație. Fie că este vorba despre citirea istoriilor de succes, urmărirea unor conturi inspiraționale de rețele sociale sau alăturarea unor comunități online, conectarea cu persoane care au aceleași idei poate oferi încurajare, sfaturi și un sentiment de apartenență.

 1. Stabilirea unui sistem de suport

A te înconjura de o rețea de susținere poate schimba jocul în menținerea motivației. Împărtășiți-vă obiectivele cu cei dragi care vă pot oferi încurajare și înțelegere. Dacă este posibil, implică prietenii sau membrii familiei în alegerile tale de viață sănătoase, făcând acest lucru un efort colectiv.

Motivația este forța motrice care alimentează călătoria ta de pierdere în greutate. Prin stabilirea unor obiective clare, vizualizarea succesului, sărbătorind micile victorii, rămâi responsabil, căutând inspirație, exersând autocompasiunea și stabilind un sistem de sprijin, vă puteți menține nivelul ridicat de motivație pe tot parcursul călătoriei. Amintiți-vă că motivația poate scădea și curge, dar cu strategiile potrivite și o mentalitate rezistentă, puteți rămâne pe drumul cel bun și vă puteți atinge obiectivele de pierdere în greutate, bucurându-vă în același timp de o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Suntem aici să te ajutăm, accesează link-ul și solicită o consultație cu unul din ambasadorii noștri!

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

Cura de detoxifiere în 5 zile, de la Teo Trandafir
Articolul anterior
Tatiana Spînu, momită în capcană! Și-a trădat fosta prietenă
Articolul următor