Ai fost sau vei fi mireasă perfecționistă?

Toate micile detalii ale uneia din cele mai importante zile din viața unei femei trebuie să fie puse la punct, astfel încât să nu existe nicio surpriză neplăcută. Există câteva zodii de mirese  perfecționiste, care vor ține sub control fiecare piesă de puzzle.

separator
mirese-pretentioase

Mireasa Berbec

Tocmai pentru că este pasională și de plină de viață, mireasa Berbec va depune foarte multe eforturi în organizarea nunții perfecte. Deși nu simte nevoia să țină chiar totul sub control, pentru că se poate adapta foarte ușor, nici nu va accepta jumătăți de măsura și compromisuri.

Mireasa Leu

Este foarte sigură pe ea și pe puterile sale. În mod surprinzător, pe cât este de pasională, pe atât este de calmă și de stăpână pe situație. Ziua nunții unei Leoaice va fi o experiență memorabilă pentru care mireasa a depus cu siguranță foarte mult efort.

Mireasa Fecioară

Până la ziua cea mare, nunta ei va arăta ca o lungă și nesfârșită listă cu lucruri pe care trebuie să le facă și pe care le va bifa metodic, unul după altul. În ceea ce privește partea financiară, mireasa este un as în arta negocierii și va ști cum să obțină de la colaboratori tot ceea ce își dorește.

Mireasa Scorpion

Complet îndrăgostită de alesul ei, mireasa Scorpion se va vedea lângă mirele ei pentru tot restul zilelor. Deși pare o visătoare, ea are un acut simț al realității și va ști cum să își calculeze bugetul. Mai mult de atât, nunta unei mirese Scorpion va fi absolut spectaculoasă și, în același timp, elegantă.

Mireasa Capricorn

Va stăpâni foarte bine situația și își va lua măsuri de precauție pentru orice eveniment neașteptat. Pentru că este bine cunoscută pentru natura sa autoritară, nu va permite nimănui să treacă peste dorințele sale. În general, nunta unei mirese Capricorn merge pe linii clasice și elegante, însă va fi un eveniment plin de veselie și voie bună.

Sursa: revistanunta.ro

Nu lua niciodată aceste medicamente dacă ai băut alcool
Articolul anterior
Ce se întâmplă dacă dormi pe partea stângă?
Articolul următor
Alte articole interesante