Cele mai ciudate rochii de mireasă!

Astăzi, semnificaţia rochiei de mireasă s-a schimbat, dar şi felul în care arată acestea este diferit. Cele mai ciudate rochii de mireasă ţin pasul cu personalitatea miresei. Deja nu mai este nimic ieşit din comun sa porţi în ziua nunţii o rochie de altă culoare decât cea albă.

Desigur, şi rochiile din hârtie igienică sau ziar care pană nu demult intrau tot în categoria rochiilor ciudate, au căpătat o oarecare notorietate, mai ales în rândul ecologiştilor şi a celor care vor sa tragă un semnal de alarmă cu privire la epuizarea resurselor globale.

rochie-mireasa-din-ziare

Printre cele mai ciudate rochii de mireasă se numără şi cea pe care cofetarul ucrainean Valentyn Shtefano a realizat-o pentru soţia sa Viktoriya, folosind doar făină, ouă, zahăr şi caramel. Tânărul cofetar în vârstă de 28 de ani a lucrat două săptămâni şi a folosit 1500 de prăjituri cu cremă, rochia ajungând în final să cântărească peste 28 de kilograme.

rochie-de-mireasa-din-tort

Și să nu o uităm pe tânăra care a devenit cunoscută datorită faptului că şi-a făcut o rochie de mireasă din lâna animalului său de companie preferat, o oaie.

rochie-din-lana-de-oaie
rochie-de-mireasa-din-trandafiri-rosii rochie-mireasa-din-baloane rochie-mireasa-din-Cupcake rochie-mireasa-facuta-din-ciocolata-alba rochiile din hârtie igienică
Valentyn Shtefano

Ivan Urgant s-a cununat în secret
Articolul anterior
Roman Rybaleov s-a însurat weekend-ul acesta!
Articolul următor
Alte articole interesante