Culori trendy în 2017 pentru costumul de ”ginerică”

Printre cele mai populare culori când vine vorba de costumul de mire pentru 2017 se numără: negru, verde smarald și bleumarin. Griul trebuie și el luat în considerare în ținuta vestimentară dacă jucați nunta în serzonul toamnă-iarna, în timp ce albul rămâne în trend, dar se poartă cu precădere de miriri care fac nunta în sezonul cald.

separator

verde1 bleumarin1 gri1 alb11

Evident, un costum verde smarald în totalitate nu este cea mai fericită alegere pentru unii miri și îi poate face pe mulți domni să strâmbe din nas. De aceea, pot opta pentru un costum format din sacou verde și pantaloni negri, pe care să îl asorteze cu o cămașă albă, o batistă de buzunar din mătase și papion sau cravată cu model în tendințe.

verde verde3

Pentru ca sunt la modă culorile reci, a doua alegere populară pentru mirii din acest an este bleumarin.

bleumarin3De asemenea, se știe faptul că anumite naunte și culori pot să-ți ascundă sau să-ți scoată în evidență aspectul fizic. Atunci poți să nu mai alergi după tendințele anului. Cel mai sigur mod pentru a afla ce culori ți se potrivesc, este acela de a așeza costumul sau materialul ales în apropierea feței și de a vedea cum se armonizează cu nuanța pielii tale, a ochilor și a părului.

Dacă culoarea tenului tău este ceva mai deschisă și nu dorești să te dai cu autobronzant, este de preferat să alegi nuanțele deschise, pentru a evita un contrast foarte puternic și o înfățișare palidă. În acest caz, putem opta pentru un costum de ceremonie cu un sacou alb, crem, albastru deschis, auriu, sau, de ce nu, putem opta chiar și pentru un material cu desene paisley, dungulițe, punctulețe, cercuri, desene cu forme abstracte în culori deschise.

alb alb1

 

Dacă ești un tip cu caracteristici nordice (păr blond, ochii deschiși la culoare etc), te sfătuim să alegi culorile deschise… de exemplu toată gama de albastru. Te sfătuim de asemenea, să nu alegi nuanțe prea închise (cum este negru) pentru că din acest motiv, în loc să iasă în evidență, fața ta va părea palidă deoarece contrastul va fi mult prea puternic. De aceea trebuie să alegi o gamă de culori intermediare (alb, crem, albastru deschis, auriu etc), astfel, culorile delicate ale feței tale vor fi puse în evidența, în loc să fie sufocate.

Dacă culoarea tenului tău este una închisă, poți opta pentru un costum negru, sau de o culoare ceva mai închisă precum roșu bordo, bleumarin, verde închis sau orice alt model ce conține un material cu imprimări sau desene de o nuanța închisă.

Dacă ești un tip “mediteranean” cu părul, ochi și tenul, de o culoare închisă, culorile recomandate pentru tine sunt cele închise. Acestea sunt: bordo, violet, verde închis, albastru indigo etc. Te sfătuim de asemenea, să alegi de preferat o cămașă deschisă la culoare care să dea lumina feței tale. Evită toată gamă de maro și bej, deoarece sunt prea apropiate de culoarea tenului tău și vei risca în acest fel să-ți aplatisezi imaginea.

borgo1

Dacă te definești ca fiind la jumătatea celor două tipologii masculine, deoarece ai părul castaniu cu ochii închiși sau ești un tip cu părul saten și ochii verzi, poți opta pentru maro și toată gama de marouri (coniac și până la bej), toată gama de verde.

Pentru cei cu părul grizonat sau chiar alb, nu recomandăm să purtați costume maro sau gri deschis. Puteți însă opta pentru toată gama de albastru dar și negru, aducând din când în când culoare în accesorile folosite precum, o cravată roșie, un papion bordo, o batistă fuxia etc.

ficsia borgo cravata

Odată ce ai găsit culorile ideale pentru tine, poți să dai frâu liber imaginației în alegerea modelului care te avantajează.

Surse: www.filipcezar.com,www.totulpentrumiri.ro

Foto: pinterest.com

Aceste torturi sunt atât de frumoase, încât te temi să privești spre ele!
Articolul anterior
Ce le uneşte pe Olesea Ghilaş, Natalia Botnari şi Angela Iurcu! Secretul unei prietenii de durată
Articolul următor
Alte articole interesante