Cutremur la Casa Alba: Michelle și Barack Obama divorțează?

Un nou scandal zguduie Casa Albă. Michelle și Barack Obama sunt la un pas de divorț. Sătulă de infidelitățile soțului său, prima-doamnă a Americii ar fi călcat și ea strâmb pentru a se răzbuna.

separator
Cutremur-la-Casa-Alba--Michelle-si-Barack-Obama-divorteaza-

Potrivit presei americane, Michelle Obama s-a săturat să își vadă soțul cum se uită lung după femeile frumoase. În urmă cu câteva luni, s-a speculat că președintele Americii ar fi avut o idilă secretă cu cântăreața Beyonce. Mai mult, ziarele de scandal din America au scris că Barack Obama le-ar fi făcut ochi dulci și lui Gwyneth Paltrow și Alexandra Daddario și a flitrat cu nerușinare cu Helle Thorning- Schmidt, premierul Danemarcei, la înmormântarea lui Nelson Mandela.

article-2556239-1B5E51FB00000578-896_634x429 Gwyneth-Paltrow-Falls-All-Over-Herself-at-Obama-Fundraiser

Conform revistei National Enquirer, prima doamnă a Americii a vrut să îi plătească cu aceeași monedă soțului său infidel și s-ar fi cuplat cu unul dintre paznicii de la Casa Albă. „Am auzit ca Michelle s-ar fi combinat cu un agent al Serviciului Secret. Michelle s-a consumat foarte mult din cauza lui Barack, caruia ii place sa fie un cuceritor, ca JFK. A suferit umilinţă după umilinţă din cauza escapadelor lui. A încercat să ascundă realitatea şi faptul că mariajul lor este o ruşine”, a declarat un politician de top de la Washington D.C.

Sursa 

Sunt gemeni identici, dar nu împart aceeași zi de naștere!
Articolul anterior
Care îți este zodia opusă în dragoste
Articolul următor
Alte articole interesante