Fă aceste trucuri iar rochia de mireasă va părea mai preţioasă decât este

Ai un buget destul de mic pentru rochia de mireasă? Ei bine, acest lucru nu înseamnă că ţinuta ta pentru ziua nunţii nu poate fi extraordinară.

separator

Rochii-de-mireasa-superbe-660x400

Iată câteva trucuri simple pentru a face rochia de mireasă nu foarte scumpă, în una prețioasă:

Acoperă fermoarul din spate cu un rând de nasturi preţioşi – cei din satin sunt o alegere atât elegantă, cât şi statement-making. În cazul acesta, poţi alege un voal mai scurt, care să lase la vedere spatele rochiei.

nasturi

Când vine vorba de aplicaţii sau accente extravagante, mergi pe principiul „less is more” – detaliile opulente care să arate impecabil sunt extrem de greu de realizat, astfel încât, dacă nu ai un buget mare pentru rochia de mireasă, alege mai degrabă un model minimalist.

detaliile opulente

Optează pentru o nuanţă caldă (alb soft, beige pal), în defavoarea unui ton ultra-strălucitor de alb, care nu numai că va arăta ieftin, ci va reflecta şi lumina flash-ului aparatului foto într-un mod neflatant.

o nuanţă caldă

Adaugă un detaliu preţios, sub forma unei centuri cu aplicaţii din cristale ori paiete, care va transforma instant o rochie minimalistă într-o ţinută statement.

detaliu preţios

Du rochia la un croitor care să o ajusteze pentru a veni ca turnată pe corpul tău. Acest mic detaliu creeaza o diferenţă enormă, făcând orice ţinută să pară mai preţioasă decât este de fapt.

Du rochia la un croitor

Sursa: one.ro

Vopsea colorată pentru părul pubian și alte produse de înfrumusețare dubioase
Articolul anterior
Julia Roberts: ”Ne injectăm botox și ne înfometăm…”
Articolul următor