În organizarea nunţii, un moment important la serii îl reprezintă tăierea tortului. De asta alegerea lui este una destul de dificilă. Vezi cum au arătat torturile de nuntă ale câtorva vedete de la noi și din România.
Marcel și Cornelia Ștefăneț au avut un tort simplu, etajat cu o floare mare în vârf.
La nunta lor, Irina Tarasiuc și Sergiu Kovalschi au ales un tort clasic, alb, format din trei etaje.
Adrian Ursu a organizat pentru Irina Negară o nuntă simplă, cu bun gust și multă distracție. Tortul de sărbătoare a avut cinci etaje, ultimul fiind din flori.
Nunta Danei Rogoz şi a lui Radu a fost una deosebită, pentru că mirii şi-au imaginat-o ca un picnic romantic, pe iarbă. Tortul a avut un aspect rustic. Etajerele lui arată ca niște buturugi suprapuse, iar pe una dintre ele este „scrijelită” o inimioară în care stă scris mesajul „D+R”. Pe o parte a tortului urcă fluturi în culorile lila, vernil și ivoire, doar doi fluturi albi ajungând în vârf.
Elena Lasconi şi Cătălin, au dorit ca nunta lor să fie una de poveste. Costumele tradiţionale româneşti ale celor doi miri s-au asortat perfect cu tortul decorat cu fructe de pădure. În cadrul literelor care alcătuiau cuvântul „LOVE” s-au regăsit motivele tradiţionale care împodobeau rochia de mireasă a prezentatoarei, cele două păsări care stau faţă în faţă şi au în mijloc pomul vieţii.
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au avut nuntă elegantă, simplă şi de bun-gust. Chiar dacă tema nunţii a fost roz fane, tortul a fost unul clasic, de culoare albă, cu cinci etaje şi decorat cu flori şi artifici, suficient de mare cât să ajungă pentru toţi cei 800 de nuntaşi.
Andreea şi Cabral Ibacka au ales dintre 50 cele mai votate torturi de nuntă din lume, pe cel cu care urma să-şi servească invitaţii. Realizat din spumă de ciocolată şi cafea cu fructe de pădure şi îmbrăcat în marţipan, tortul a avut cinci etaje.
Tortul Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu a fost cu cinci etaje, din ciocolată şi vişine confiate, îmbrăcat în marţipan ivoire fronsat şi ornat cu trandafiri grena, a fost servit la finalul unui meniu cu bucate atent selecţionate.