Machiaj de mireasă 2014 – stiluri pentru nuntă în tendinţe

Tendinţele în materie de machiaj de mireasă deviază de la stilurile cu care am fost obişnuiţi în ultimii ani şi se îndreaptă către repere clasice, glamorous, de influenţă retro.

separator

Reperele machiajului de mireasă pentru anul acesta rezonează cu nevoia fiecărei femei de a se simţi specială în ziua nunţii. Drept urmare, stilurile preferate sunt cele care accentuează trăsăturile, care permit realizarea unor corecţii în machiaj şi cele care elimină orice urmă de oboseală pe care ai acumulat-o cu siguranţă în aceste ultime luni, organizând petrecerea de nuntă.

Machiaj de mireasă natural

În 2014 revine în tendinţe modelul american de machiaj de mireasă, care se caracterizează prin accente subtile şi impresia unui machiaj natural, uşor accentuat. Tenul este inteligent iluminat şi conturat, pentru a crea tridimensionalitatea machiajului, ochii sunt accentuaţi prin farduri cremoase luminoase, cu irizaţii fine şi gene false individuale, apoi conturaţi în tehnică fume. Pomeţii şi buzele sunt avantajate de nuanţe delicate, de roz sau corai naturale.

Machiaj de mireasă natural 3 Machiaj de mireasă natural

Machiaj de mireasă luminos în nuanţe metalice

Pielea bronzată subtil face contrast sublim cu rochia de mireasă, iar particulele strălucitoare aplicate pe un ten radiant scot în evidenţă frumuseţea naturală. Tenul capătă o prospeţime inegalabilă, atunci când accentuăm trăsăturile folosind pudră iluminatoare si bronzanta, iar machiajul ochilor în nuanţe de bronz, cupru, bej auriu, auriu rose sau bej argintiu va accentua nuanţa ochilor şi va mări optic ochii.

Machiaj de mireasă luminos în nuanţe metalice 2 Machiaj de mireasă luminos în nuanţe metalice

Machiaj de mireasă clasic elegant

Tuşul este un element obligatoriu în tendinţele de machiaj pentru mirese ale anului, motiv pentru care clasicul machiaj elegant de seară nu putea lipsi din topul celor mai populare look-uri.
Stilul, caracterizat drept cel mai versatil şi mai elegant dintre toate, valorifică orice femeie, indiferent de trăsături şi ajută la realizarea unor corecţii în machiaj şi a unor transformări pe măsură.

Machiaj de mireasă clasic elegant 2 Machiaj de mireasă clasic elegant

Machiaj de mireasă retro glamorous

Nunta cu petrecere tematică poate fi şi elegantă, şi distractivă, dacă alegi să îţi cauţi inspiraţia în epoca de aur a Hollywood-ului. Ca mireasă, nu vei da niciodată greş cu un machiaj inspirat din look-ul glamorous al frumuseţilor clasice, precum machiajul purtat de Marilyn Monroe. Vei urmări să îţi accentuezi ochii prin gene false şi buzele prin culori puternice, dar clasice. O linie de tuş şi o porţie sănătoasă de mascara arată incredibil dacă le combini cu puţin blush discret în obraji şi un ruj roşu aprins.

Machiaj de mireasă retro glamorous 1 Machiaj de mireasă retro glamorous
machiaj-mireasa-2014-2

Sursa:one.ro

(Foto) Coafuri la birou! Cele mai simple modele
Articolul anterior
Cea mai sexy campanie pentru promovarea centurii de siguranță
Articolul următor
Alte articole interesante