Nunțile manechinelor celebre

Dacă cei mai renumiți designeri din lume s-ar bate pentru a-ți crea rochia de mireasă, ce tip de nuntă ai alege? Ai opta pentru o ceremonie rapidă la starea civilă sau pentru o recepție la o căsuță de tip bungalow din Surrey așa cum a făcut-o Patti Boyd când s-a căsătorit cu George Harrison?

separator

Să ne amintim de Kate Moss care atunci când a stat în fața altarului a ales să șocheze o lume întreagă apelând la mult blamatul John Galliano ce i-a creat o rochie de mireasă couture.

Kate Moss

Josephine De La Baume a purtat o rochie Zac Posen la nunta ei cu Mark Ronson organizată în sudul Franței. Mirele a avut un costum semnat Richard James.

Josephine De La Baume

Atunci când Coco Rocha a acceptat să se căsătorească cu James Conran, designerul Zac Posen a fost unica alegere în materie de rochii de mireasă.

Coco Rocha

După o relație de opt ani, Rhea Durham s-a căsătorit cu iubitul său Mark Wahlberg. Nunta s-a jucat în Beverly Hills. Rochia a fost semnată de Marchesa.

Rhea Durham

Stella Tennant a purtat în ziua nunții ei cu fotograful francez David Lasnet o rochie Helmut Lang.

Stella Tennant

Modelul de origine olandeză Sharlely “Lilly” Kerssenberg a oficializat relația sa cu tenismanul Boris Becker în St. Moritz îmbrăcată într-un smoking alb.

Sharlely “Lilly” Kerssenberg

Purtând o rochie alb-aurie marca Givenchy, Lara Stone s-a cununat civil cu David Walliams în Londra. La recepție, Lara a purtat o rochie aurie mini.

Lara Stone

Sursă foto: VOGUE.UK

Vedetele rusești au lansat flashmob-ul sportiv!
Articolul anterior
6 lucruri care te stresează în timpul sexului şi bărbaţii nu le observă
Articolul următor
Alte articole interesante