Opt sfaturi pentru a alege corect florile pentru buchetul de nuntă

Florile de nuntă sunt un element esential pentru  evenimentul tău. Între decorațiunile florale pentru sală, buchetul de mireasă, buchetul domnișoarelor de onoare și cel al nașei este important să existe armonie și echilibru din punct de vedere al designului, dar și din punct de vedere cromatic. Iată opt sfaturi pentru alegerea florilor de nuntă și a buchetului miresei care îți vor fi de folos.

separator
Buchet-vintage-26
  • Îndreaptă-ți atenția către florile de sezon. Acest lucru înseamnă nu doar un preț mai scăzut pentru decorațiunile florale și pentru buchete, dar și o integrare mai plăcută a tuturor elementelor în atmosfera ceremonială.
  • Forma și dimensiunea buchetului de mireasă vor fi alese în funcție de modelul rochiei, dar și de forma corpului. Mai mult decât atât, ține cont și de ținuta mirelui.
Buchetare04 Buchet-vintage-8 Buchet-vintage-16
  • Ține cont de personalitatea ta atunci când îți alegi buchetul. Personalizează-l și oferă-i un strop de atitudine. Îi poți adăuga o broșă pe care ai primit-o de la bunica ta, sau îi poți crea o panglică dintr-o bucată din rochia mamei tale de mireasă. Pune-ți imaginația la încercare.
  • Atunci când alegi florile pentru eveniment ține cont și de tipul sălii în care acesta este organizat. Decorațiunile florale vor fi făcute în funcție de tipul locației, indiferent dacă evenimentul este organizat în interior sau în mijlocul naturii.
Buchet-vintage-27 Buchet-vintage-47 Buchet-vintage-51
  • Stabilește bugetul alocat decorațiunilor florale.
  • Alege buchetul tău de mireasă înainte de stabilirea celorlalte aranjamente florale.
  • Contactează un specialist! Acesta îți va oferi cele mai bune sfaturi pentru alegerea decorațiunilor florale potrivite pentru evenimentul tău.
Buchet-vintage-52

Sursa: nuovaidea.ro

Nadejda Moscovici slăbește la înălțime!
Articolul anterior
Soția lui Abramovici este însărcinată pentru a treia oară!
Articolul următor