Șase motive pentru care ar trebui să te căsătoreşti după 30 de ani

Ai 30 de ani, însă, până nu ai îmbrăcat rochia de mireasă? Iată 6 motive pentru care ar trebui să faci pasul cel mare după 30.

separator

 

casatorie dupa 30

  1. Până la 30 de ani cu siguranță ai avut parte de o viață amoroasă mai variată. Așa că aceste experiențe te vor ajuta să-ți prioritizezi dorințele în legătură cu partenerul și te vor feri de regretul “Nu mi-am trăit viața înainte de căsnicie”.
  2.  Ai avut suficient timp să-ți revii după “marea despărțire” – fiecare are o “mare despărțire” în anii ’20, o decepție majoră în dragoste care, chiar dacă aparent a trecut, poate lăsa urme adânci care să afecteze, în timp, o nouă relație de cuplu.
  3.  Te-ai format deja ca om – în anii ’20 oameni sunt încă în plină formare, se descoperă pe sine, își stabilesc nevoile, prioritățile, dorințele, așteptările.
  4.  Dezvolți capacități de comunicare mai ample – odată ce înaintezi în vârstă te și maturizezi, iar, în mod implicit, dezvolți și mai multă toleranță, răbdare și mai bune capacități de comunicare.
  5.  Ai mai multă încredere în tine – deși perioada anilor 20, când e tinerețea în floare, poate părea cea mai frumoasă din viața unui om, aceasta este totuși măcinată de multe frământări personale, iar printre cele mai frecvente se numara lipsa de încredere în forțele proprii.
  6.  Ești mai responsabil cu banii – după ce ai petrecut anii 20 cheltuind mai mult sau mai puțin banii câștigați sau primiți ajungi la vârsta de 30 de ani cu mult mai multă responsabilitate financiară.

Lituanienii cântă „Moldovenii s-au născut”!
Articolul anterior
În ii tradiționale la secția de votare!
Articolul următor
Alte articole interesante