Vedetele autohtone care au îmbrăcat rochia de mireasă primăvara aceasta!

Primăvara aceasta a fost destul de bogată în căsătorii pentru vedetele autohtone. Deși multe au încercat să ascundă marele eveniment de ochii presei, nu le-a reușit. Noi am fost pe fază, așa că vă prezentăm miresele primăverii 2015.

separator

Diana Brescan

Tânăra interpretă Diana Brescan s-a măritat cu Ghenadie Vitu, care este cu 10 ani mai mare decât ea.  Mireasa a îmbrăcat o rochie stil sirenă care i-a evidențiat frumos talia suplă.

diana

Olivia Furtună

Și prezentatoarea emisiunii Mesager de la postul de televiziune Moldova 1, Olivia Furtună s-a măritat primăvara aceasta cuTimur Efremov. Au organizat nunta în afara orașului, iar Olivia a purtat o rochie în formă de A, semi-transparentă în partea de sus, brodată manual.

olivia

Sanda Filat

Sanda Filat i-a spus “Da” iubitului ei, Daniel Diviricean, pe o insulă din Oceanul Indian. Însă au jucat nunta la Chișinău, alături de cei mai apropiați prieteni. Mireasa a ales o rochie semnată de Evghenii Hodoroscov.

sanda filat

Fiica Olgăi Ciolacu

Fiica Olgăi Ciolacu, Alexandrina a jucat nunta. Mireasa a fost scumpă la vorbă, noi însă am reușit să-l descoasem pe tatăl ei, Valentin Bătrînac, care ne-a declarat: “Știu că pe rochie a dat un pumn de bani. Nu au vrut să-mi spună cât a costat. A fost un cadou de la mire.”

olga ciolacu

Cristina Bolboceanu, soția interpretului Vasile Macovei

Cristina Bolboceanu, fiica fostului deputat, Iurie Bolboceanu a spus și ea “Da” iubitului său Vasile Macovei. Deși au vrut să țină data nunții în mare taină, prietenii din showbiz i-au dat de gol.

macovei

Domnişoarele de onoare care le-au ruinat nunta! Poze
Articolul anterior
Trei tratamente naturiste pentru părul ars!
Articolul următor