Mihaela Tatu le-a rugat pe moldovence să nu întârzie cu vizita la medic!

Echipa Women’s Summit Moldova le-a organizat femeilor o seară alături de fosta realizatoare și moderatoare de emisiuni de televiziune din România, Mihaela Tatu. Chiar dacă tema evenimentului a fost „Cum să te descoperi pe tine și să-ți valorifici potențialul”, femeile au fost curioase să afle mai multe detalii despre viața personală a vedetei.

separator

Tatu-9 Tatu-10

Părinţii mei erau oameni simpli, dar intelectuali prin aspiraţii. Mama, domnişoară crescută la pension, avea 43 de ani când m-a născut. Avea principii solide şi o atitudine ca la pension. Nu aveam voie să mănânc pe stradă, nu aveam buzunare la rochiţă ca să nu îmi bag mâinile în buzunare, gentuţa era asortată cu pantofiorii, făceam balet şi coseam gherghef.

Tatăl meu a fost șantierist. El m-a învățat să înot, să călăresc, să sar cu parapanta, să înjur, să scuip…

M-am pregătit pentru teatru, însă mama a vrut să mă fac contabilă pentru că acolo sunt doamnele adevărate. Am terminat liceul la 18 ani. Mama mi-a zis că doar femeile de factură ușoară dau la teatru. Am vrut s-o pedepsesc, în concluzie nu am dat la nicio facultate. Am lucrat un an la uzină, după care, totuși, m-am făcut contabilă.

Tatu-15 Tatu-16

De la o emisiune pentru  copii la ProTV Braşov m-am trezit producător la o emisiune de sport extrem, secretar general de redacţie şi şef de producţie timp de vreo alţi 3 ani.

Iar de la Pro tv Braşov am ajuns la Bucureşti, la ProTv făcând emisiunea “Viaţa bate filmul” și “De 3X Femeie”.

Acum 4 ani, mi s-a format un fibrom vascularizat cu multe alte probleme de sănătate. Am făcut un tratament, după care am vrut să plec în Spania-Camino. Am mers singură într-un pelerinaj de 826 de km pe jos, timp de 6 săptămâni.

Am renunțat la televiziune pentru că nu mă mai regăsesc în acea arie de dezvoltare personală. Am schimbat macazul, dar nu la 180 de grade pentru că drumul pe care l-m ales este tot strâns legat de comunicare, doar că de la ființă la ființă.

Nu am operații estetice și da, recunosc, m-am îngrășat. În aprilie împlinesc 52 de ani. Fiica mea, Ioana, face 30 de ani, s-a stabilit la Berlin și este un designer de interior foarte cotat.

Tatu-22 Tatu-26

Despre bărbați…

L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea un bărbat pe care să-l iubesc și să mă iubească, să ne respectăm, să ne înțelegem și să aibă și un potențial financiar că…  m-am săturat să muncesc. L-am primit, a fost totul extraordinar până când am aflat că nu e singur. Ne-am despărțit frumos și am luat-o de la început.

Am cerut un bărbat care să fie singur. Și mi l-a dat. Singur, om de afaceri, avea copii pe la casele lor, însă trebuia să-i explic fiecare glumă și nu-l iubeam.

Am zis: Doamne, eu nu știu ce vreau. Dă-mi ce știi că mi se potrivește”. Și de atunci… sunt singură.

Tatu-28 Tatu-29

Sfatul pe care l-a dat Mihaela Tatu femeilor prezente la Women’s Summit

Îți descoperi potențialul dacă ai curaj să te privești pe tine însăți, dar la adevărata valoare. Trebuie să te trezești într-o dimineață, să îl rogi pe Dumnezeu să te ajute, să iei o bucată de hârtie și să scrii cum ești tu într-o situație limită. Nu sta până la 50 de ani ca să vezi ce potențial ai, ci gândește-te din acest moment ce-ți place și cine ești. Nu răbda ceea ce nu te caracterizează, fă schimbări în viața ta. Nu te băga în viața altora, dacă ei nu au nevoie de tine, însă dacă ți se cere ajutorul, nu sta pe gânduri.

alte Articole interesante