Mihaela Tatu le-a rugat pe moldovence să nu întârzie cu vizita la medic!

Echipa Women’s Summit Moldova le-a organizat femeilor o seară alături de fosta realizatoare și moderatoare de emisiuni de televiziune din România, Mihaela Tatu. Chiar dacă tema evenimentului a fost „Cum să te descoperi pe tine și să-ți valorifici potențialul”, femeile au fost curioase să afle mai multe detalii despre viața personală a vedetei.

separator

Tatu-9 Tatu-10

Părinţii mei erau oameni simpli, dar intelectuali prin aspiraţii. Mama, domnişoară crescută la pension, avea 43 de ani când m-a născut. Avea principii solide şi o atitudine ca la pension. Nu aveam voie să mănânc pe stradă, nu aveam buzunare la rochiţă ca să nu îmi bag mâinile în buzunare, gentuţa era asortată cu pantofiorii, făceam balet şi coseam gherghef.

Tatăl meu a fost șantierist. El m-a învățat să înot, să călăresc, să sar cu parapanta, să înjur, să scuip…

M-am pregătit pentru teatru, însă mama a vrut să mă fac contabilă pentru că acolo sunt doamnele adevărate. Am terminat liceul la 18 ani. Mama mi-a zis că doar femeile de factură ușoară dau la teatru. Am vrut s-o pedepsesc, în concluzie nu am dat la nicio facultate. Am lucrat un an la uzină, după care, totuși, m-am făcut contabilă.

Tatu-15 Tatu-16

De la o emisiune pentru  copii la ProTV Braşov m-am trezit producător la o emisiune de sport extrem, secretar general de redacţie şi şef de producţie timp de vreo alţi 3 ani.

Iar de la Pro tv Braşov am ajuns la Bucureşti, la ProTv făcând emisiunea “Viaţa bate filmul” și “De 3X Femeie”.

Acum 4 ani, mi s-a format un fibrom vascularizat cu multe alte probleme de sănătate. Am făcut un tratament, după care am vrut să plec în Spania-Camino. Am mers singură într-un pelerinaj de 826 de km pe jos, timp de 6 săptămâni.

Am renunțat la televiziune pentru că nu mă mai regăsesc în acea arie de dezvoltare personală. Am schimbat macazul, dar nu la 180 de grade pentru că drumul pe care l-m ales este tot strâns legat de comunicare, doar că de la ființă la ființă.

Nu am operații estetice și da, recunosc, m-am îngrășat. În aprilie împlinesc 52 de ani. Fiica mea, Ioana, face 30 de ani, s-a stabilit la Berlin și este un designer de interior foarte cotat.

Tatu-22 Tatu-26

Despre bărbați…

L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea un bărbat pe care să-l iubesc și să mă iubească, să ne respectăm, să ne înțelegem și să aibă și un potențial financiar că…  m-am săturat să muncesc. L-am primit, a fost totul extraordinar până când am aflat că nu e singur. Ne-am despărțit frumos și am luat-o de la început.

Am cerut un bărbat care să fie singur. Și mi l-a dat. Singur, om de afaceri, avea copii pe la casele lor, însă trebuia să-i explic fiecare glumă și nu-l iubeam.

Am zis: Doamne, eu nu știu ce vreau. Dă-mi ce știi că mi se potrivește”. Și de atunci… sunt singură.

Tatu-28 Tatu-29

Sfatul pe care l-a dat Mihaela Tatu femeilor prezente la Women’s Summit

Îți descoperi potențialul dacă ai curaj să te privești pe tine însăți, dar la adevărata valoare. Trebuie să te trezești într-o dimineață, să îl rogi pe Dumnezeu să te ajute, să iei o bucată de hârtie și să scrii cum ești tu într-o situație limită. Nu sta până la 50 de ani ca să vezi ce potențial ai, ci gândește-te din acest moment ce-ți place și cine ești. Nu răbda ceea ce nu te caracterizează, fă schimbări în viața ta. Nu te băga în viața altora, dacă ei nu au nevoie de tine, însă dacă ți se cere ajutorul, nu sta pe gânduri.

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

Avea 83 de kg. A ajuns la 53! Și se menține slabă 2 ani
Articolul anterior
Dara, Zdob şi Zdub și alți interpreți au susținut un concert caritabil anti SIDA!
Articolul următor