Zinaida Sambrițchi: ”Succesul este un amestec de ambiție, implicare și de ce nu, stări de neliniște”

Conduce o afacere cu o încredere nelimitată în tot ceea ce face. Optimistă și sociabilă, prietenoasă și pe alocuri imprevizibilă, așa am descoperit-o pe Zinaida Sambrițchi, directorul companiei Miltonia Pharma. Cu doi feciori care se întrec în reușite, aceasta a muncit din greu pentru a obține succese în carieră. Deși mereu și-a stabilit limite în tot, pentru a menține un echilibru în calitatea ei de mamă, soție și femeie de afaceri. Cu o sinceritate dezarmantă ne-a mărturisit că are un defect, noi îi zicem calitate, își pune sufletul pe tavă, chiar dacă unii profită de aceasta.

separator

15675840_1326248974092869_6759235531571050415_o

 • unicamd unica.md Care este sfatul cel mai important pe care l-ați primit de la părinți?
 • Zinaida S. Orice ai face, trebuie să rămâi Om.

 

 • unicamd unica.md Care credeti că este cea mai importantă regulă în afaceri?
 • Zinaida S. Pentru mine este corectitudinea.

 

 • unicamd unica.md Ce greșeală nu vă permiteți în administrarea afacerii?
 • Zinaida S. Să mă las influențată de părerea cuiva. Trebuie să analizezi bine, până să iau o decizie.

 

 • unicamd unica.md Succesul este datorat ambiției personale sau susținerii din partea familiei?
 • Zinaida S. Este mai degrabă o ambiție personală, pentru că de tine depinde succesul.

19221739_1367251026673456_6041573976665019848_o

 • unicamd unica.md O femeie de succes face sacrificii?
 • Zinaida S. A avea succes deja presupune că ai făcut unele sacrificii. Iar succesul este un amestec de ambiție, perseverență, implicare și de ce nu, stări de neliniște.

 

 • unicamd unica.md Cum reușiți să combinați viața de familie cu cea profesională?
 • Zinaida S. Încerc să găsesc un echilibru în toate. Am doi copii minunați și un soț pe care mă pot baza mereu.

AI-70

 • unicamd unica.md Care este cea mai mare realizare?
 • Zinaida S. Cea mai mare realizare a mea, totuși, sunt copii mei. Pe plan profesional mai am de realizat multe.

1

 • unicamd unica.md Care sunt defectele și calitățile  Zinei Sambrițchii?
 • Zinaida S. Calitățile trebuie să mi le descopere alții, iar defectele sunt mult prea multe ca să le pot descrie pe toate.

 

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

Poziția spune multe despre caracterul oamenilor. Vezi cum sunt persoanele din jurul tău în funcție de acest criteriu
Articolul anterior
Un nou-născut care avea o tumoare gigant, a fost salvat de medicii de la Institutul Mamei și Copilului
Articolul următor