Constantin Cheianu: „N-am putut accede la femeia care mi-a fost dragă. Le-am acceptat pe femeile cărora le eram eu drag.”

Constantin Cheianu, invitatul Sandei Filat a povestit în cadrul emisiunii „Lumea Sandei” despre lucrurile și oamenii care îl deranjează, despre profesorii care nu îi înțeleg meseria și despre femeile din viața lui.

separator

De la 22 de ani se trezește la ora 5 dimineața, perioada în care scrie cel mai bine. Odihna nu este pentru el deoarece lucrul îi provoacă plăcere.

Eu n-am nevoie să mă odihnesc. În august am avut vacanță, dar nu am fost nicăieri. Serviciul pentru mine nu este serviciu și nu îl fac împotriva voinței mele. Nici nu știu cum să mă odihnesc. Nu-mi imaginez cum e să stai întins pe o plajă sau să admiri natura. Mie mi s-ar părea timp pierdut.

Nu am avut o familie prietenoasă. Era o familie în care părinții nu se înțelegeau deloc, erau conflicte permanente și asta mă făcea să-mi caut un refugiu. Poate teatrul și umorul a fost acest refugiu . Și poate asta fac pe parcursul întregii vieți.

Am avut de suferit din cauza înălțimii. Fiind mai înalt decât alți băieți, aveam mereu frică de băieții mai mari, care nu mă acceptau și vroiau să mă bată. Încercam să ocolesc colțurile unde se aflau acești băieții răi.

În adolescență am fost respins de o fată care îmi era dragă, apoi de alta. De atunci am pierdut încrederea în sine. Niciodată nu am avut acces la femeia care îmi era dragă, de aceea le-am acceptat pe femeile care se îndrăgosteau de mine.

M-am îndrăgostit de o “chioambă” și de o depravată. Am avut o experiență cu o femeie care a răsturnat totul. Era o persoană care mă atrăgea doar erotic. Știam că este o femeie de aventură, dar am devenit dependent de ea. Mi-au trebuit câțiva ani ca să scap de asta. Numai timpul a făcut să mă regăsesc. Au trecut vreo doi ani ca să mă tratez.

Sursa: „Lumea Sandei”

Prohor Shaleapin divorțează!
Articolul anterior
Aniversarea de un an Salon ”Doctor Lica”!
Articolul următor
Alte articole interesante