Lilian și Svetlana, cuplul de antrenori de la „Dansez pentru tine”: ”Suntem de 23 de ani împreună, dar încă nu vrem să facem nuntă”!

Fac cuplul perfect nu doar în sala de dans, dar și acasă. Sunt împreună de 23 de ani, chiar dacă nu sunt, oficial, soț și soție, iar Svetlana nu a îmbrăcat niciodată o rochie de mireasă. Lilian Cărăuș,  faimosul coregraf de la ”Dansez pentru tine” și soția acestuia au vorbit pentru prima dată despre cum reușesc să mențină o relație atât de armonioasă  fără o ștampilă în buletin.

separator
10841205_10152963383949439_1017830954_n

Ne-am cunoscut…

Lilian: …acum 23 de ani, în sala de dans. Cei drept Svetlana știe mai bine, eu nu sunt tare la memorizarea cifrelor.

Svetlana: Îl țin minte de la universitate. Pe atunci era student la facultatea de Educație Fizică. Eu eram dansatoare într-o trupă renumită pe atuncii. Când Lilian a intrat prima dată în sală, m-a cucerit din prima.

Lilian: Ne-am cunoscut treptat și cred că atunci a și apărut acel sentiment care ne unește și acum.

10846888_10152963392339439_1301034665_n

Ne încălzește dragostea și…

Lilian: …dansul. Mi-am început cariera pe timpuri grele. Când se stingea lumina prin săli, nu aveam bani nici măcar pentru o pereche de pantofi de dans. Când nu aveam  căldură prin săli. Așa că mișcarea era binevenită.

Peste Prut sunteți atât de cunoscuți, acasă însă mai puțin…

Svetlana: Niciodată nu am sunat pe la televiziuni să ne autoinvităm. Cine vrea, ne găsește. Trupa noastră are rezultate foarte bune peste hotare, însă așa e presa de aici.

Lilian: Deși am intrat în semifinalele Românii au Talent, nimic nu s-a schimbat.

Și cred că nici acum, lucrurile nu se vor schimba. Pentru că aici trebuie să te schimbi tu. Jurnaliștii  nu te vor  vedea până nu vei apela tu la ei.

10859841_10152963383549439_1271927599_n

Fiecare are roul său la serviciu…

Lilian: De obicei eu gândesc coregrafiile și aleg muzica. Sunt mai bun în asta. Svetlana însă este designerul trupei. Ea are grijă de costume, machiaj, organizare.

Dar acasă…

Svetlana: Nu fac parte din categoria femeilor care își impune punctul de vedere.La noi nu există: du gunoiul acum sau fă mâncare. Suntem un cuplu modern. Atât la lucru cât și acasă ne ajutăm reciproc.

Lilian: De asta suferă Lana, fetița noastră. Ea este gospodina și șeful casei. Noi o ascultăm și îi urmăm sfaturile. Avem o strânsă relație de prietenie cu fiica.

961475_10152963383819439_1366680535_n 10836237_10152963383179439_1970780760_n 10868286_10152953338529439_1939167366252601471_n

Secretul unei relații perfecte

Svetlana: Totul vine de la sine, nu ne forțăm.

Lilian: Nu sunt deacord cu Svetlana, totul se datorează faptului că eu știu să tac. Uneori ea îmi reproșează acest lucru, eu însă cred că a tăcea e o calitate foarte importantă. Dacă ambii sunt impulsive, nimic bun din asta nu iese.

Romanticăăă…

Svetlana: Nu avem timp de romantism. Suntem mai realiști. La moment, lucrul ne fură tot timpul.

Lilian: Nu sunt romantic, dar îmi place să fac surprize. Am și o soție minunată, nu este deloc pretențioasă la cadouri. Niciodată nu vrea nimic. Eu însă sunt atent și țintesc în cadoul potrivit.

10606373_10152911597409439_8886347318605370843_n

De ce totuși nu ați făcut nuntă?

Svetlana: Am așteptat să vină momentul potrivit, până când ne-am dat seama că nu mai are rost să o facem. Nici fetița nu vrea să ne căsătorim, ea consideră că nu trăim rău nici așa. Cu toate că aș vrea să probez măcar o rochie de mireasă. Niciodată nu am îmbrăcat una.

Lilian: Atunci nu am avut timp, acum însă nunțile au devenit o afacere. Așa că nu ne grăbim. Suntem de 23 de ani împreună, cred că vom rezista în această formulă și în continuare.

text: Iulia Arnaut

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.

separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.comCâteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.

separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.infoNata Albot nu a folosit până acum creme de față! Vezi de ce nu le-a cumpărat!
Articolul anterior
Un hamal moldovean a devenit milionar la Londra!
Articolul următor