Singurătatea femeilor frumoase

“Sunt femei care te provoacă la cuvinte.

separator
 Sunt femei care te provoacă să taci. Sunt femei care în niciun fel nu te provoacă. Te lasă rece și atât. Ele sunt femei singure…” scrie  shttp://devorbacutine.eu/

 

Unica SL

Pentru toate lucrurile care se întîmplă în jurul ei, este motiv. Și chiar dacă ea refuză să adoarmă la pieptul altor oameni, trăiește cu parfumul lor. Și chiar dacă și-a aruncat fericirea pe raft, mușcă din fericirea altora. Ea vrea să râdă, să pară fericită pe măsura frumuseții din afară, să ucidă fără milă alte închipuiri frumoase, să lupte. Ea știe că anume frumusețea ei este pretextul pentru care mulţi au zis nu şi tot atât de mulţi au zis da. Şi că atunci când va fi singură şi ea cu siguranţă va fi singură, gândul că jumătate de planetă, a dragostei, supravieţuieşte faţă de cealaltă jumătate de planetă datorită ochilor ei şi sprâncenii arcuite…pentru ea va fi de ajuns. Uneori îi va fi teamă de singurătate, dar va fi neputincioasă în fața propriei cugetări.

oameni singuri…

Ele scriu poveşti de dragoste și le aruncă apoi la coșul de gunoi. Ele sunt gata să devină înger și demon în același timp, doar să se desfete cu florile de narcis ce înfloresc în suflete de bărbat. Ele nu vor fi niciodată de acord să devină gospodine și să cheltuie mii de euro pe mobilă și țesătură fină pentru perdea decât pe coafuri din secolul XXI. Ele mereu se vor întreba cât costă fericirea altora, fără să ştie cât preţ are fericirea lor. Ele vor iubi. Poate prea mult vor iubi.

Femeile frumoase învață. Pe unii cum să devină frumoși și pe alții cum să se mențină din frumusețea chipurilor. Iar într-un final nu le mai rămîne timp să se gândească și la frumusețea lor. De cealaltă parte, din adânc, de sub carne.  Și ajung să cadă de pe Everestul propriului orgoliu feminin. Și ajung să sufere. Să tacă. Și într-un final să fie singure.  Atît de dese sunt cuvintele fericire şi frumuseţe. Iar între…între este singurătatea. Femeile frumoase vor crea bariere de ruj şi parfum scump în jurul lor, vor aduce la picioare amintiri de catifea, care să macine din prezent, puţin cîte puţin. Vor adulmeca primul venit şi îl vor trage în mreaja lor. Iubind, dar nu simţind. Gelozie, dar nu dăruire. Femeile frumoase nu au ce dărui întîi decît frumusețea lor.

Ele niciodată nu duc lipsă acută de oameni, dar sunt singure. Singure printre sute, mii de alți oameni, care, la fel de trişti, își caută fericirea într-un sac fără fund. Poate că până la urmă, totul se rezumă la alegerea corectă. Atunci când între două complimente bărbătești mai rămîne ceva, înseamnă că a ales corect. Atunci când între între două săruturi rămâne doar cămașa de noapte aruncată pe jos, înseamnă că a greșit. Greșelile sunt și ele bune. Până când nu se trec în tatuaj pe suflet.

Aşa că femeile frumoase au cele mai multe tatuaje şi fiecare dintre ele nu sunt pe corp. Singurătatea femeilor frumoase!

Sursa: http://devorbacutine.eu/

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.

separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.comCâteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.

separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.infoTratamentul cu parafină! Cum îl poți face și acasă (Tutorial)
Articolul anterior
Când am dreptul la 4 zile suplimentare de concediu?
Articolul următor