O tânără de 18 ani și-a scos virginitatea la licitație!

În ultimii ani, această practică a devenit ceva obișnuit pentru tinerele care vor să-și umple conturile. Acum, dacă au nevoie de bani sau să devină cunoscute, fetele își „vând” corpurile pentru o noapte.

separator

htf

10 lucruri pe care nu le știai despre pierderea virginității!

Este și cazul unei tinere de doar 18 ani. Aleexandra Khefren vrea un milion de euro pentru virginitatea ei. A publicat un anunț pe site-ul unei agenții cu escorte de lux, iar acum se află în așteptarea unei oferte care să o satisfacă din punct de vedere financiar. A fost inspirată de filmul „Propunere indecentă”, în care personajul lui Robert Redford îi oferă femeii interpretate de Demi Moore nici mai mult nici mai puțin de un milion de euro pentru a petrece o noapte în compania ei, notează Daily Mail.

rdtesr

Mai mult, Aleexandra a apărut și într-o emisiune din Marea Britanie, unde a vorbit despre momentul în care i-a venit ideea:

„Aveam 15 ani și am văzut un film în care o fată s-a vândut pentru o noapte. Mi-am zis că aș putea să fac și eu asta cu virginitatea mea. Am văzut multe fete care s-au vândut chiar și pe 3,5 milioane de lire sterline sau mai mult. Mă gândesc numai la partea de business, nu și la cea emoțională. Cred că un pahar cu vin o să-mi fie de ajuns să trec peste.”

Puștoaica a afirmat și că se luptă cu un termen limită, căci vrea să folosească banii pentru a le cumpăra părinților ei o casă, întrucât aceștia vor fi evacuați în două-trei luni. Mai mult, vrea să investească o parte și în studiile pe care vrea să le urmeze la Universitatea Oxford, scrie click.ro.

Deși ea a fost testată pentru a se vedea că este sănătoasă, Aleexandra nu s-a gândit deloc la starea de sănătate a posibilului său partener. Chiar dacă a spus că a luat această decizie pentru părinții ei, fata nu le-a spus acestora ce are de gând să facă.

Uleiul folosit nu se aruncă la chiuvetă. Știai asta?
Articolul anterior
O minoră din Capitală, aflată în stare avansată de ebrietate, la un pas de a fi hărțuită sexual de doi indivizi
Articolul următor
Alte articole interesante