Europa Park – cel mai mare loc de distracții din Germania!

Bazat pe ideea unității continentului European, Europa Park  poartă denumirea a 12 state europene, și curpinde reprezentarea la scară miniaturală a celor mai reprezentative obiective turistice din diverse țări.

separator

Cel mai mare parc de distracție din Germania – Europa Park, este situat în orașul Rust, la cca. 40 km distanță de Freiburg și la cca. 160 km distanță de Stuttgart.

park-

Parcul cuprinde în totalitate 26 de reprezentanții mininaturale – printre care se numără Zidul Berlinului în miniatură, mori de vânt din Olanda, Fiord Rafting din Peninsula Scandinavă, Stația spațială Mir și multe alte obiective turistice miniaturale din  Germania, Italia, Franța, Grecia, Elveția, Anglia, Rusia, Olanda, Țările Scandinave, Portugalia, Austria și Spania.

3

Turiștii pasionați de film și cinema pot găsi un cinematograf 4D – „Magic Cinema” iar iubitorii de ciocolată pot decoperi Chocoland, sau “drumul ciocolatei”,  atracție unde se poate urmări procesul tehnologic al ciocolatei.

Pentru cei ce doresc să -și petreacă o minivacanță în Europa Park există 4 hoteluri de 4* ce dispun de camere special concepute pentru familii cu copii (începând cu 75 euro/persoana.

4

Cu o suprafață de 850 000 mp, cu  54 de atracții, parcul este gazda a 4 water rides și 9 roller-coastere.

Amatorii de senzații nebănuite se pot aventura în Phantasia Land, celebru pentru atracțiile sale tematice ca 1920’s Berlin, The Wild West sau Deep în Africa.

6

Costul

Costul standard al unui bilet de acces  este de 34 euro/ adult și 30 de euro / copil (4-11 ani), în cazul copiilor sub 4 ani și a celor ce își serbează ziua de naștere în momentul vizitării parcului, intrarea este gratuită. Pentru achiziționarea unui bilet valabil pentru două zile puteți beneficia de o reducere de 10%.

16

Cazare

Pentru o cazare accesibilă puteți apela la serviciile unui  hostel (Black Forest Hostel, Freiburg) cu doar 13-16 euro/ pentru un dormitor mare, 17-22 euro/ dormitor mic, 24 euro/ cameră dublă și 29 euro/cameră single.

În regim de pensiune puteți găsi o ofertă interesantă la Pensiunea Paradies, Freiburg începând cu 51 euro/cameră single și 85 euro/ apartament cu o cameră.

12 7 8 9
10 11 12 13 14
15

text: Iulia Arnaut

Soțul Dianei Gurțkaia a vorbit despre greutățile din căsnicie
Articolul anterior
Călin Roşca: “Voi transmite live cum va naşte Lilu!”
Articolul următor
Alte articole interesante