Târguri cu produse autohtone, organizate la Chișinău, în acest weekend

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 01-02 iulie 2023, în sectoarele Chișinăului vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor Chișinăului cu mărfuri agricole de sezon.

Turcii inundă Moldova cu fructe și legume! Prețuri cosmice pentru cele  autohtone, din cauza energiei scumpe - Bani.md

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 01 iulie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 – Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul cu tradiție al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

De asemenea, pe str. A. Doga, 35, str. Iazului,1, str. Albișoara, 80/5 și str. Ceucari, 8 – Târg cu fructe, legume și produse apicole autohtone.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, va avea loc evenimentul ”Andy’s Fest”, în Parcul ”Valea Morilor” la 01.07.2023, cu prepararea și comercializarea pizzei, distracții pentru copii.

Duminică, 02.07.2023, pe str. V. Pârcălab – V. Micle, va avea loc Turneul de șah.

În sectorul Botanica, în Parcul „Sarmizegetusa” – Târg de vară, în colaborate cu AO „Perspectiva”,

În același sector, pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, bd. Cuza-Vodă, 30/1, str. Hristo Botev 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 – Târg cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe adresele: str. P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez la Kiev, în prima zi a preşedinţiei spaniole a UE
Articolul anterior
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în vizită oficială la Bruxelles. Se va întâlni cu Președintele Parlamentului European și cu doi comisari europeni
Articolul următor