Primele câștigătoare ale concursului “Mireasa Anului 2013”!

Luna aceasta primele câștigătoare a concursului 

separator
“Mireasa Anului 2013” au avut parte de primele schimbări. Din domnișoare simple, protagonistele au fost transformate în niște mirese cochete și deosebite. Iar spre final fiecare s-a simțit cu adevărat mireasă.

Următoarea protagonistă poți fi chiar tu. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe pagina noastră de concurs  şi să convingi câţi mai mulţi oameni că anume tu ești “Mireasa Anului 2013”!

Vezi mai jos transformările prin care au trecut protagonistele celei de-a doua ediții a concursului “Mireasa Anului 2013”, Pârvu Tatiana și Oglindă Corina!

Tatiana PârvuTatiana Pârvu, a ales să îmbrace rochia marca “Slanovskiy” din colecția  “Revolutionary Vision”, de la salonul Apriori. Prin această rochie designerii au ales să scoată în evidență bustul miresei, care era completat de un decolteu în formă de inimă. Acesta îmbină foarte bine stricteţea cu rafinamentul și delicateţea cu încrederea.

Și cum o mireasă nu este perfectă dacă nu are și un machiaj sau o coafură ca atare, 2 stliști foarte buni au lucrat pentru ca protagonista noastră să arate extraordinar.

Светлана КирьяноваMake-up artistul Svetlana Kirianova  a spus: “Machiajul are drept scop evidențierea idividualității. Din acest motiv am ales un machiaj care i-ar evidenția ochii frumoși ai Tatianei.”

Iar hair stylist-ul Catea Bârca a menționat: “După ce am analizat tipul feței și caracterul persoanei, am ales coafura care îi va scoate în evidență trăsăturile frumoase și le vor ascunde pe cele negative. Este o coafură gingășă și voluptoasă, foarte potrivită pentru acest tip de rochie.”


Corina OglindăCorina Oglindă, cea de-a doua protagonistă a îmbrăcat două rochii, pentru a demonstra viitoarelor mirese că pot fi nu doar clasice, dar și nonconformiste. Rochia “Hanni”, din colecția “Oksana Mukha”, anul 2012, este în stil de prințesă,  din tul transparent cu buline. Iar cureaua din satin evidențiază perfect talia.

Cea de-a doua rochie “Lina”, din colecția “Oksana Mukha”, din anul 2012, este puțin mai neobișnuită, fiind o rochie până la genunchi. Ea evidențiază perfect caracterul mireselor cochete, fiind ușoară și fină.

Irina NaculȘi cum stiliștii și-au propus prin aceste două rochii să demonstreze că mireasa poate fi atât prințesă, cât și cochetă, make-up artistul Irina Nacul a făcut un machiaj ce a intrat perfect în concordanță cu ambele rochii. Make-upul a explicat alegerea sa afirmând că: “Tendințele anului 2013 aduc în prin plan evidențierea naturalității. Din acest motiv am ales să fac un machiaj mai natural, deoarece Corina este o cochetă și nu are nevoie de retușări”.

Ludmila SavchinaCea care s-a ocupat de coafură a fost hair stylist-ul Ludmila Savchina. Ea a optat pentru o coafură “zodiacală”: “Stilul coafurii a fost ales din considerentul că anul acesta este anul șarpelui de apă, și am ales o coafură care ar impune mireasa la mișcare. Iar din cauza că miresele sunt deprinse cu modele clasice de coafură, am decis să aduc o schimbare, să arăt că o mireasă poate fi și altfel”.


Natalia CaradjovaȘi cum o fotografie rămâne o veșnicie, fetele au avut parte de o ședință foto. Astfel directoarea studioului de fotografie “FotoLand”, Natalia Caradjova a spus:” Suntem bucuroși că anume studioul nostru a fost gazda shooting-ului cu protagonistele concursului “Mireasa Anului 2013” și mi-a făcut plăcere să coordonez procesul de creație al acestei ședințe. Plus că fetele merită lux-ul de a fi tratate ca niște vedete. Iar noi oferim săli spaţioase, dotate cu sursede lumini suficiente. Și cel mai important lucru este că: fotografii noştri sunt cei mai buni dintre cei mai buni. Am avut certitudinea că eroinele sau simțit confortabil pe platoul de filmare, iar imaginile demonstrează acest lucru.”

 Coordonator Proiect: Iulia Arnaut

Make-up artist- Kirianova Svetlana

Mob.: + 373 60260331

Hair stylist – Catea Bârca

Salon Tania – Salon de Frumusețe

Str. M. Kogălniceanu 66
Tel: +373 22 240303
Mob.: +373 60002095 www.salontania.md

Babusenko Studio – Agenție de Modele
Str. Alexandru cel Bun 44, 46, or. Chișinău
Mob.: +373 69075050
Email: info@babusenko.md
http://www.babusenko.md
Foto Land – Salon foto
Str-la Lvov 2, nr. 5, or. Chişinău
Теl. +373 22 559069
Mob. +373 78 151 151, +373 68 151 151
www.fotoland.md
Flor Art – Design floristic
bd. Banulescu Bodoni, or. Chișinău
Piața de flori, buticul 25
Mob.: +373 79550285, +373 79413938
www.florart.md/
Oksana Mukha – Salon de mariaj
Str. Vlaicu Pîrcălab 18/1
Tel: +373 225914
Mob.: +373 60175555
http://www.oksana-mukha.com/
Swarovski Elements – bijuterii
Str. Albișoara 4, or. Chișinău
Shopping Agrement Business ATRIUM, et.1 оf. 112
Теl. +373 22 884886
Mob. +373 79 435523
http://crystal.md/

Ce trebuie să faci în ziua nunții pentru a avea noroc în familie. Patru superstiții de evitat

Mai multe tradiții și superstiții despre nunți au prins rădăcini adânci. Se crede că acestea influențează modul în care îndrăgostiții își planifică ziua cea mare pentru a asigura un viitor luminos și plin de noroc. În timp ce unele practici sunt menite să aducă prosperitate și fericire, altele sunt considerate a aduce ghinion și trebuie evitate cu orice preț.

Superstiții și tradiții de evitat în ziua nuntii

Întâlnirea înainte de ceremonie: Unul dintre cele mai răspândite obiceiuri este credința că mirele și mireasa nu ar trebui să se vadă înainte de ceremonie. Acest moment de separare simbolizează puritatea și noutatea începutului pe care îl vor împărtăși, iar întâlnirea prematură este văzută ca un semn rău prevestitor, scrie redactia.ro.

Vărsarea lichidelor: Fie că este vorba de apă sau vin, vărsarea accidentală a lichidelor în ziua nunții este considerată un semn de ghinion. Participanții la ceremonie sunt îndemnați să fie deosebit de atenți pentru a evita astfel de incidente, care pot prevesti turbulențe în mariaj.

Oglinzile sparte: Aducerea ghinionului prin spargerea oglinzilor este o superstiție bine-cunoscută, care transcende granițele nunților. În ziua căsătoriei, se pune un accent deosebit pe evitarea manevrării neglijente a oglinzilor pentru a preveni ani de ghinion în viața de cuplu.

Florile în biserică: Deși florile sunt simboluri ale frumuseții și ale vieții, există credința că aducerea lor în biserică înainte de ceremonia de nuntă poate atrage energii negative. Prin urmare, tradiția recomandă ca florile să fie aduse doar după finalizarea actului religios.

Tradiții care aduc noroc

Aruncarea orezului: O tradiție îndrăgită este aceea de a arunca orez peste miri la ieșirea din biserică sau locul ceremoniei. Acest gest simbolizează dorința de fertilitate și prosperitate pentru cuplu.

Elemente de culoare albastră: Purtarea de accesorii albastre de către mireasă este văzută ca un talisman ce aduce noroc și fericire în mariaj. O batistă sau o bijuterie cu piatră albastră sunt alegeri populare.

Hanțul la inel: Purtarea unui hanț la inelul de logodnă sau de căsătorie este considerată o modalitate de a păstra cuplul protejat de energii negative sau de invidia celor din jur.

Moneda în pantof: Plasarea unei monede în pantoful miresei simbolizează speranța de prosperitate financiară și noroc în noua căsnicie.

În timp ce aceste tradiții și superstiții pot părea doar o parte pitorească a ceremoniei de nuntă, ele reflectă dorința profundă a oamenilor de a influența pozitiv viitorul cuplului. Indiferent dacă sunt respectate din convingere sau pentru a onora tradiția, ele adaugă o notă de unicitate și speranță zilei în care două inimi aleg să bată împreună pentru totdeauna.

A purtat o rochie de mireasă de 50 de euro și a fost comparată cu Meghan Markle

O tânără a purtat la nunta sa o rochie de mireasă de 50 de euro, iar internauții au comparat-o cu Meghan Markle. Nu toată lumea vrea să cheltuiască zeci sau chiar sute de mii de euro pe o rochie de mireasă care poate fi purtată o singură dată.

Mireasa Rachel Connelly a demonstrat că poate arăta elegant, cheltuind doar 50 de euro. Utilizatoarea de Tiktok a postat pe pagina sa un videoclip filmat în timpul ceremoniei de nuntă. Și în doar o zi, a câștigat aproape 500 de mii de vizualizări.

Рэйчел Коннелли с женихом

Rachel a pozat într-o rochie de mătase albă, cu decolteu și un voal translucid. Fata a plătit doar 50 de euro pentru rochie. Ea a cumpărat rochia de la Goodwill, un magazin american de second-hand. E greu de crezut urmărind videoclipul. Mireasa a arătat extraordinar.

Abonaților le-a plăcut ținuta lui Rachel, ba chiar au comparat-o cu soția prințului Harry.

@rachelconnealy

Reply to @lizavbel ❤️ except my wedding was in a roller skating rink and not a royal palace :/ ##meghanmarkle

♬ original sound – rachel muse connealy

Ținuta de nuntă a lui Meghan a fost creată de fostul director de creație Givenchy Claire Waite Keller. Ducesa a ales o rochie lunga eleganta fara detalii inutile. Și costul acesteia este de aproximativ 400 de mii de dolari.

Меган Маркл и принц Гарри

Cum şi-a surprins o mireasă soţul nevăzător în ziua nunţii: ,,Am simţit că arată ca un înger!”

O tânără şi-a surprins logodnicul orb în ziua nunţii cu cel mai frumos dar. Toţi invitaţii au lăcrimat când l-au auzit spunând: „Simt că arăţi ca un înger!”.

Kelly Anne şi Anthony Ferraro

Când Kelly Anne Ferraro a început să cumpere rochii de mireasă, știa că își dorește un design care să includă o mulțime de detalii mici și texturi diferite, astfel încât viitorul ei soț, care este orb, să poată simți cum arată în ziua nunţii.

Pe 2 octombrie, la o nuntă în aer liber, tânăra a purtat o rochie albă, eterică, în drum spre altar, în timp ce cavalerul de onoare şi fratele mirelui i-au drescris acestuia cum arată. Anthony Ferraro, paralimpic la judo, muzician şi speaker motivaţional, a spus că a fost copleșit în momentul în care Kelly a ajuns în faţa altarului.

„Odată ce a ajuns la mine, mi-am pus mâinile pe rochia ei. Mi-a fost uimită mintea şi am început să plâng”, a spus el, potrivit Today. „Lucrurile tactile sunt foarte importante pentru mine. Îmi creează o imagine în cap despre felul în care arată lucrurile. Şi pot spune că am simţit că arăta ca un înger!”

Kelly Anne şi Anthony Ferraro

Kelly a spus că a încercat câteva rochii la Loulette Bride din Brooklyn, New York, înainte de a găsi una care avea tot ce își dorea. Soțul ei își amintește şi acum fiecare mic detaliu.

„Avea o bandă de catifea în jurul ei și aceste broderii din dantelă. Flori brodate dintr-un bumbac moale. Spatele ei avea chiar și o textură. În plus, m-a surprins cu o jachetă personalizată care era efectiv uimitoare, pe care și-a pus-o mai târziu, avea nişte franjuri nebune care îi atârnau de braţe”, a povestit el. „Mi-a amintit de prima noastră întâlnire”

Cei doi s-au cunoscut pe o plajă din New Jersey în 2017, acolo unde era sora lui Kelly, care se întâlnea cu prietenul cel mai bun al lui Anthony, urmând ca şi aceştia să se căsătorească. Kelly tocmai se întorsese dintr-o călătorie în Thailanda, iar Anthony se întorsese de la antrenamentele de judo din Tokyo.

„Auzisem multe despre Anthony de la sora mea când mi-a menţionat de prietenul lor orb. L-am întâlnit şi nu ştiam cu adevărat cât este de orb şi m-am gândit «tipul ăsta nu arată orb, orice ar însemna asta». Există un stereotip în mintea ta, ei bine el arăta ca oricine altcineva care se plimba pe plajă”, a povestit proaspăta mireasă.

Kelly a învățat tot mai multe tipuri pentru a-i crea experienţe tactile iubitului ei, viitor soţ, inclusiv modificând diferite lucruri din apartament pentru a deveni mai accesibil pentru el. Cei doi recunosc că au numai amintiri frumoase din ziua nunţii şi apreciază că oamenii au venit să le fie alături într-un moment atât de important.

Kelly Anne şi Anthony Ferraro

sursa: www.observatornews.ro

Alexandrina Hristov deschisă pentru publicul de acasă!
Articolul anterior
Brejneva și Seminovici: secretul formelor ideale!
Articolul următor