Cele mai noi tendințe pentru nuntă în 2013!

Rochia de mireasă  cu buzunare, imprimeurile vesele sau buchetele de mireasă inventive – sunt doar câteva din ideile în trend pentru nunta din 2013. Urmează sfaturile de mai jos și poți fi sigură că marele eveniment va rămâne mereu în amintirea ta și a celor prezenți.

separator

Rochia de mireasă cu buzunare

Acest tip de rochie este un vis devenit realitate pentru multe femei. Chic și stilată, rochia cu buzunare te scapă de grija purtării unei genți. Cu ajutorul buzunarelor ascunse vei putea ține rujul și telefonul cu tine mereu.

1 2 4 5 6
7 9 10 11 12

Culorile vesele

Bulinele colorate, păsărelele, floricelele, ceșcuțele de ceai colorate etc.- pot fi  incluse în tematica nunții, pentru a scăpa de monotonietate. Însă nu folosi prea multe culori, deoarece riști să-ți transformi nunta în circ.

1 3 5 6 8
9 10 11 12

Jocurile

Fiecare invitat la o nuntă știe că aceasta înseamnă mâncare, dans și socializare. Însă tu poți schimba acest lucru. Planifică în timpul nunții câteva jocuri distracive, care vor face ca  oaspeții să nu se plictisescă.

Buchetul de mireasă inventiv

Știm că florile naturale sunt frumoasă și reprezintă alegerea optimă pentru buchetul de mireasă. Însă trebuie să știi că mai există o alternativă pentru un buchet original și neobișnuit- materialul eco. Un așa buchet se va păstra mai mult și vei atrage atenția celor prezenți.

1 3 4 6 7
8 9 10 11 13
14 15

Text: Iulia Arnaut

Cum arată rochia de mireasă cu aromă de vanilie și zmeură!
Articolul anterior
”Zdob și Zdub” debutează în cinematografie
Articolul următor
Alte articole interesante