Detalii picante de la nunta Irinei Tarasiuc

Cererea în căsătorie a fost făcută…

…în noaptea de Revelion. Eram la un restaurant și  când s-a făcut ora 23.50, Serghei mi-a propus să întâlnim Anul Nou în mașină. Iar la ora 00.00, el a scos un cub care se deschidea din mai multe unghiuri și mi-a zis: ”Caută cadoul”. După ce am deschis toate unghiurile din care cădea flori uscate și scoici mici, mi-am dat seama că nu găsesc altceva nimic. Atunci Serghei mi-a spus că cel mai important cadou se află la el și a scos inelul, cerându-mă în căsătorie. Am spus “Da”, doar după o lună.

Am ales nunta tradițională…

…deoarece pentru o nuntă frumoasă este nevoie de multe pregătiri. Iar din cauza lipsei de timp m-am focusat cel mai mult la rochie, cred că de ea depinde starea miresei în timpul nunții. Costumul și inelele de căsătorie au fost alese de Serghei. Nu am exersat Dansul mirilor, am dansat așa cum am simțit pe piesa lui Iolka “Около тебя”.

Rochia a fost terminată în noaptea nunții…

…din cauza că nu reușeam să ajung la probe. Eu aveam mare încredere în croitoreasă și deși a fost făcută cu întârziere, a ieșit frumoasă într-un final.

Cele mai amuzante momente de la nuntă…

…s-au datorat moderatorilor MC Maik și Jenea. Ei s-au străduit să avem o nuntă veselă, invitații amuzându-se pe măsură. Unul din  momentele care îmi aduce zâmbetul pe buze, a avut loc în timpul unui concurs. Atunci pentru că  a răspuns corect la niște întrebări, Elena prietena mea, a primit drept cadou o mătură și o pereche de chiloței. Toată seară invitații au strigat-o “chiloțman” sau “femeia pe mătură”.

Jurămintele de nuntă…

…au lipsit. În relația noastră cuvintele “te iubesc” nu sunt folosite atât de des, deoarece noi punem preț pe fapte nu pe cuvinte. Nu ne dezmierdăm prin cuvinte ca “puiu, dragostea mea sau iubitulul”, deoarece atât eu cât și Serghei avem cuvintele noastre. Mie îmi place să mă dezmierde “copilaș”, iar Serghei iubește să-l numesc “Sereoga”.

Cel mai emoționant moment de la nuntă…

…a fost la Starea Civilă, când a trebuit să spunem “da”. Ambii am avut lacrimi în ochi, deoarece înțelegeam că deja suntem soț și soție, că vom merge mereu împreună.

Nașii de nuntă…

…au fost Valentin Uzin, solistul trupei “Tharmis” cu soția Ana. Ei chiar ne-au făcut un cadou minunat… întreaga trupă “Tharmis” a  venit și a cântat toată seara.

Unul din cele mai neobișnuite cadouri de nuntă…

…a fost oferit de directorul Cinematografului Flacăra din Bălți, Vera Drebot, care a invitat niște copilași mici ce au cântat pentru noi.

Ce suprize va-ți făcut în timpul nunții?

Serghei este cel care iubește să facă surprise, des și spontan. În ziua nunții când a venit după mine la casa părinților mi-a dăruit o fotografie mare făcută cu ocazia proiectului- “A cui este pantoful? ”.

Luna de miere…

…am petrecut-o în Ukraina. Acolo ne simțim foarte bine și confortabil, în plus ne-am odihnit din plin.

 Text: Iulia Arnaut

Sărut la 80 de km/oră, pe motocicletă. Gestul care a uimit colegii de trafic
Articolul anterior
5 exerciții pentru fortificarea coapselor
Articolul următor
Alte articole interesante