Valentina Cojocaru soacră mare pentru a doua oară!

Mamă, suflet de părinte,

separator

Mamă, inimă fierbinte,

Să-ți de Domnul sănătate

Că-n viață le-ai tras pe toate.

Neam îți poate fi oricare,

Dar mama-i una sub soare,

Neam îți poate fi oricine,

Dar ca mama nu e nimeni.

icon

Distinsa Doamnă a cântecului popular, măicuța celor mai cântați și dezmierdați feciori, admirabila Valentina Cojocaru a devenit soacră mare pentru a doua oară. Victor, mezinul familiei, s-a căsătorit și, împreună cu Diana, aleasa inimii sale, au organizat o nuntă de toată frumusețea.

BANNER_UNICA_490X120-01

După douăzeci de ani de la căsătoria primului său fecior, Valentina Cojocaru a revenit în postura de soacră mare. Emoțiile și lacrimile de bucurie au fost parte din trăirile zilei în care rudele apropiate, prietenii dragi și colegii de scenă au venit să-i împărtășească bucuria. Interpreta deja se poate mândri cu două nurori frumușele cărora le spune cu mult drag „fetele mele”.

nunta-cojocaru 1

Povestea de dragoste dintre Victor și Diana pare un adevărat scenariu de film. S-au cunoscut datorită unor prieteni comuni, iar a doua zi, ea a fost implicată într-un mic accident de mașină. Receptiv din fire, Victor s-a oferit să o ajute și astfel au petrecut ziua împreună prin instanțe, iar seara acasă, la mama Valentina, care i-a ospătat cu un delicios iepuraș așa cum doar ea știe să gătească. Valentina Cojocaru a plăcut-o din prima pe Diana, iar simțul ei de mamă i-a dat de înțeles că anume ea va fi aleasa feciorului său. După jumătate de an de relație, Victor a decis că e timpul să se căsătorească și a cerut-o pe iubita sa de nevastă. Mare a fost bucuria mamei când a aflat intențiile fiului. I-a binecuvântat cu inima ușoară și le-a urat căsnicie fericită.

nunta-cojocaru 2

Tinerii și-au asumat toate pregătirile de nuntă, cu excepția programului muzical, acesta revenindu-i mamei Valentina pentru că îi știe cel mai bine rostul. Angajată a Orchestrei „Doina armatei”, Valentina Cojocaru a invitat colegele de orchestră și bunele prietene Natalia Proca și Anișoara Dabija să creeze atmosfera de sărbătoare. Li s-a alăturat cu mult drag Adriana Ochișanu, fina de botez a interpretei, dar și prietenii Adrian Ursu și Eva Timuș.

nunta-cojocaru 3

A fost o nuntă foarte frumoasă și veselă, o spun invitații și o confirmă soacra mare. Ținuta miresei a încântat, iar mirele a triumfat pentru că și-a întâlnit jumătatea inimii. Cel mai de preț dar pe care l-au primit Victor și Diana în seara evenimentului a fost cadoul din partea mamei Valentina, romanța „Parcă mai ieri…” pe versurile lui Simion Ghimpu, o poveste adevărată de viață, o romanță despre ea, măicuța ce se regăsește-n chipul nurorii dragi.

Acum, când grijile evenimentului au trecut și au lăsat în urmă doar amintiri plăcute, Valentina Cojocaru rămâne în așteptarea nepoțeilor, cărora, la fel, le va cânta cu mult drag și mare dor.

Ceaiul indian de condimente sau Masala Chai pentru o imunitate de fier
Articolul anterior
O lecţie de nutriţie cu Galina Tomaş
Articolul următor
Alte articole interesante