Zodiile care trebuie să se căsătorească până la 30 de ani

Uneori ne îndrăgostim până peste cap și avem impresia că cel de lângă noi e perfect. Ignorăm unele aspecte cu gândul că se vor rezolva de la sine. Avem,însă, întotdeauna opțiunea de a alege, fără a uita că anii fug.

separator
Top-5-zodii-care-trebuie-să-se-căsătorească-până-la-30-de-ani

Taur

Taurii cred în iubire adevărată. Sunt fideli într-o relație și se așteaptă de la persoana iubită să îi trateze la fel. De mici își imaginează cum va fi nunta și plănifică toate detaliile. Sunt potriviți pentru o căsnicie trainică și sunt părinți excelenți. Comunică de fiecare dată cu partenerul de viață, iar atunci când ceva nu merge se străduiesc să repare.

Rac

Personalitatea blândă a Racilor îmblânzește chiar și cele mai sălbatice persoane. Sunt atrași de oameni ce iubesc aventura și de cei vorbăreți care îi ajută să depășească stările depresive. Se maturizează repede și stiu ce își doresc de la viață. De aceea sunt potriviți pentru căsătorie chiar de tineri. Își țin partenerul aproape prin gesturi tandre.

Fecioară

Fecioarele sun loiale și cred în valorile umane. Crezul nativilor Fecioară este că pentru fiecare om există un suflet pereche. Se potrivesc cu fiecare om, pentru că știu să înțeleagă defectele și calitățile. Însă, sunt selective când vine vorba de partenerul de viață și, mai ales, de căsătorie. Vor să se simtă libere lângă persoana care și-au ales-o și transmit siguranță. Căsătoria între 25 și 30 de ani este potrivită pentru că până atunci acumulează experiența necesară.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt cele mai bune mame și soții devotate. Căsătoria este ca o religie pentru Capricorni și o respectă cu sfințenie. Nativii Capricorn își iau drept exemplu părinții și pe baza căsniciei lor își întemeiază și ei familia. Visează la o curte mare cu mulți copii care se joacă zgomotos, iar serile petrecute la masă cu familia. Se pot căsători de tineri pentru că își stabilesc principiile și nu sunt persoane schimbătoare.

Pești

Peștii se atașează foarte tare de o persoană, iar atunci când au norocul să găsească iubirea vieții totul iese ca în povești. Mariajul perfect este cel al Peștilor. Armonia din familie este motiv de invidie pentru toată lumea, iar un  secret anume al fericirii nu există. Pur și simplu sunt fericiți pentru că sunt împreună. Nativii Pești își prețuiesc partenerul de viață și știu cum să-i facă să se simtă special. Nu apelează la cadouri scumpe, ci la dovezi zilnice de iubire. Ei singuri aleg să se căsătorească de tineri pentru a petrece cât mai mult timp alături de persoana iubită.

Sursa: mireasa-perfecta.ro

Soțul poate fi angajat și în Moldova, și în România în același timp?
Articolul anterior
Cofetarul vedetelor vorbește despre cum trebuie să fie tortul perfect
Articolul următor
Alte articole interesante