Soțiile Miniștrilor

Discrete, cu apariţii publice extrem de rare, soţiile miniştrilor  sunt cele care stau în spatele oamenilor de la conducere. În pofida acestui fapt,  acestea știu cum să se manifeste pentru a nu sta întotdeauna în umbra soților. Majoritatea dintre ele sunt persoane-cheie în afaceri de familie, sau ocupă posturi în instituţii sau companii de stat. Vezi mai  jos, cine sunt, cum arată și cu ce se ocupă soțiile miniștrilor.

separator

Stela Recean, soția ministrului Afacerilor Interne Dorin Recean, este manager superior la Pricewaterhouse Coopers Chișinău, scrie tribuna.md. Chiar dacă ambii ocupă funcții importante, nu uită să aibă grijă de cei doi copii, Victoria și Paul.

recean

Victoria Lupu, soţia lui Marian Lupu, nu este prea cunoscută publicului larg. Aceasta apare alături de soţul său, doar în perioada preelectorală. Doamna Lupu este conferenţiar universitar, specialitatea Relaţii Economice Internaţionale. Victoria şi Marian Lupu au un băiat şi o fată.

Marian Lupu_Sotia[1]

Tatiana Lazăr, soţia ministrului Economiei Valeriu Lazăr, este vicedirector al SRL Tatra-Bis și SRL Business-Intel Services, prima companie fiind din domeniul turismului și organizării de evenimente, iar cea de-a doua e specializată în consultanță. Valeriu şi Tatiana Lazăr educă doi băieţi.

Tatiana Lazăr

Janet Erhan, soția ministrului  Tineretului și Sportului Octavian Bodișteanu, este interpretă și femeie de afaceri. Are în posesie un magazin de rochii de seară dar și un atelier.

Janet Erhan

Maria Marinuță, soția ministrului Apărării Vitalie Marinuță, administrează câteva afaceri în țară, este pasionată de fotografie și face acte de caritate, fiind membră a Clubului Internațional al Femeilor din Moldova. Maria și Vitalie Marinuță au împreună doi copii, Octavian și Ionela.

marinuta

Aida Leancă, soția prim-ministrului Iurie Leancă, este casnică, ocupându-se de familie. Soții Leancă au doi fii.

Leanca

Violeta Marian, soția ministrului Justiției  Oleg Efrim, este cunoscută în calitate de interpretă, fostă membră  a formației „Fresh”. Acum, soția lui Oleg Efrim este casnică. Împreună cresc un băiețel, Paul.

Violeta Marian

Sursa: http://tribuna.md/

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

Planta care îți face sânii mai fermi!
Articolul anterior
Zvon sau adevăr: Aceasta ar fi piesa pentru care a fost asasinat Nicolae Sulac!
Articolul următor