Vera Malcoci: Pe ea o cunosc la față toate femeile care visează la frumusețe fără bătrânețe!

Dintr-o mamă contabil și un tată inginer a ieșit un doctor. Matematica e foarte simplă: Vera Malcoci, director medical al clinicii  estetice Derma Beauty, de mică a avut plăcerea să aibă grijă de cineva. Unde mai pui, că mama unui viitor cadru medical trebuia să arate bine. Iată de ce, noile tehnologii în domeniul medicinii estetice au fost testate pe fața părintelui. În prezent Vera Malcoci este unul dintre cei mai de succes doctori dermatologi-esteticieni din Moldova.

separator
Vera Malcoci: Pe ea o cunosc la față toate femeile care visează la frumusețe fără bătrânețe!

Fiind mică, îmi era frică de medici…dar am știu că voi fi medic   Dermatologia am ales-o puțin mai târziu. Pe mulți îi sperie această profesie, dar eu m-am axat mai mult pe partea estetică. Se întâmpla în 2005 când am făcut rezidențiatul în dermatologie,  tot atunci am început să activez ca medic dermatolog estetician.

Norocul meu a fost să fac stagieri în străinătate.

În cadrul rezidențiatului am găsit programe de specializări peste hotare. Am făcut practică în clinici estetice din Austria și Germania. Acolo mi-a apărut atracția. Fiind membru a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, am avut parte de multe beneficii, posedam engleza la perfecție. Asta mi-a deschis ochii la ceea ce aveam să fac mai târziu.

 A fost complicat să le explic moldovenilor cum se face medicina în afara țării! Pe atunci în clinicile cosmetologice din Moldova curățirea tenului, de exemplu,  se făcea manual, epilările-iarăși,  banal,  cu ceară, acneea se trata greșit, după tehnologii depășite.

Eram conștientă că orice afacere presupune riscuri.

Activând în cadrul altei clinici, am decis să-mi schițez niște idei de afaceri pe foaie. Nu s-a întâmplat expromt, am analizat mult. Am adunat informații pe parcursul mai multor ani. După exemplul clinicilor din afară, în design-ul sălilor de la Derma Beauty s-a pus accentul pe minimalism, culori deschise, confort și siguranță.

Toate doamnele și domnișoarele din familie trebuie să arate impecabil. Mama arată bine  pentru că am eu grijă de ea.

Nu vine foarte des la salon,  o dată în 2 săptămâni sau o dată în lună. Când este reticentă la unele proceduri noi, îmi pun în aplicație puterea de convingere. Fiica mea vrea să devină și ea dermatolog  ca și mine. Deja o face pe receptionist, ca să fie mai aproape de ceea ce-i place. Citește cărțile mele, chiar dacă eu nu-i insuflu acest lucru.

După 35 de ani orice femeie are nevoie de injectări

Femeile noastre au grijă de ele, nu pot să zic același lucru despre doamnele din Occident. Primele două incomodități care le dau bătăi de cap femeilor sunt ridurile și problemele de ten, care apar din cauza disfuncțiilor  hormonale.

De la 30 de ani în sus avem nevoie de sfatul unui specialist estetician măcar o dată pe lună. Vă recomand cel puțin o hidratare.

hgg jhj

Câteva sfaturi  care vă vor menține frumoase chiar și acasă

-Exfoliați tenul săptămânal. Amestecul din făina de tărâță și iaurt este perfect pentru orice tip de ten.

-Aveți grijă la uleiuri. Înainte de a le folosi consultați un medic  dermatolog. Vă  puteți încărca și mai mult tenul.

-Iaurtul și uleiul de măsline nu trebuie să lipsească din trusa de hidratare.

Vezi aici cum are loc o injectare cu acid hialuronic. În vizită la Vera Malcoci a fost prim-solista Operei Naționale Elena Gherman.

Actrița de origine româno- canadiană Claudia Motea vine la Chișinău! Va ține în fața doritorilor și ore de actorie!
Articolul anterior
Thalia îşi ţine coastele scoase într-un borcan
Articolul următor
Alte articole interesante