Tudor Chirilă: “De ce femeile îl aleg pe cheliosul ăla cu burtă?”

77652_428321270565550_565823690_oFemeile au nevoie de protecție, tandrețe și… floare. Bărbații uită mereu de tandrețe și protecție. Uită pentru că sunt suficienți, învingători, virili și lipsiți de nuanțe. Până și orgasmul e lipsit de nuanțe la bărbați. Nici măcar nu îl putem mima. Astfel că prima întrebare care vine în mintea bărbatului înșelat este: O fi mai bun la pat ca mine? Nici prin cap nu-i trece bărbatului suficient, învingător și viril că adversarul care tocmai i-a luat urma prin așternuturile iubitei a avut mai mult timp, a pus întrebări nerostite demult, a mângâiat, a avut răbdare și a ascultat atent cu blândețe în privire. Ce are cheliosul ăla cu burtă în plus față de mine? Ăla e bărbat? Ce dracu are ăla în plus?

separator

Nu, frate, are mai mulți bani! Vine invariabil eternul răspuns. Așa e, de multe ori, zicem și noi. Dar nu despre acele femei și bărbați vorbim noi. Nimănui nu-i trece prin cap că bărbatul cu chelie și burtă înțelege să prețuiască femeia de lângă el cu disperarea celui care poate pierde ultimul tren. Trecut prin multe, cu cicatrice în suflet și dezvantajat fizic, trecut de prima tinerețe el știe că unica șansă este să mângâie, să asculte, să înțeleagă, să fie atent, să deschidă ușa înainte ca ea să sune. Și mângâie, ascultă, înțelege. Desăvârșește un ritual al gesturilor care contează este mereu prezent gata oricând să întindă un braț nu foarte puternic dar mereu oportun.

1902896_693476690716672_1194606604_n

Mai presus de orice nu cere nimic în schimb, cel puțin nu în mod evident pentru că, să nu uităm, și el e bărbat, vânător experimentat. Cu lacrimi în ochi vărsate pe ascuns când mașina rulează monoton și ea privește absent peisajul de pe scaunul din dreapta, femeia va decide să renunțe la floarea care îi da fiori de multe ori pe săptămână – nu e de ajuns… El, tânăr carierist și stresat, conduce și nu înțelege ce dracu ar mai trebui să facă pentru liniștea cuplului. Că doar depune toate eforturile. Trage mașina pe dreapta și se ușurează în plin câmp. Se urcă înapoi fără să-și aducă aminte că ea l-a rugat să-i aducă puloverul din portbagaj.Vor ajunge în curând la munte.

1492389_634486686615673_837062686_o

1520817_721838264547181_1767126388584153119_nUndeva la același hotel se vor întâlni cu un bărbat jovial trecut de prima tinerețe dar cu zâmbet irezistibil și povești fantastice. Femeile au nevoie de protecție și tandrețe. Femeile renunță cel mai ușor la sex. Bărbații renunță la tandrețe și protecție. Acest război surd al neînțelegerii va da naștere profitorilor. Cine sunt ei? Pe termen scurt amanții. Pe termen lung cei înțelepți și răbdători. Pe drumul de întoarcere el este bucuros și ușurat că ea și-a revenit. E vorbăreață și nu mai privește absența pe geam. Și zâmbește ca în prima zi. E prea neatent ca să realizeze începutul sfârșitului. Pe terasa hotelului bărbatul jovial, trecut de prima tinerețe savurează un cognac… Pe buza paharului este zahăr…

*Citeste mai multe articole pe blogul :  http://tudorchirila.blogspot.com/

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Alla Vengher știe pe unde trebuie să ajungi dacă mergi în Paris
Articolul anterior
Şi-au împlinit visul: vor merge şi ei la şcoală!
Articolul următor