La shopping în Europa: reduceri mari la branduri renumite!

În timp ce călătoresc, turiștii nu doar admiră frumusețile unei țări, dar nu uită și de shopping. Astfel, au fost create orășele buticuri, care comercializează la prețuri accesibile piese vestimentare de la branduri renumite.

separator

1. Orașul-butic La Vallee Village, Paris

Acesta se află la doar cinci minute de renumitul Disneyland și la doar jumate de oră de centrul Parisului. Aici poți găsi în jur de 90 de buticuri cu haine, încălțăminte și alte piese vestimentare de la cele mai renumite case de modă. Pe lângă sortimentul bogat, mai ești răsplătită și cu reduceri foarte mari (de la 35% până la 60%) pentru colecțiile din sezoanele trecute. De asemenea, în regiunea La Vallee Village mai poți găsi restaurante și cafenele, locuri de joacă pentru copii și multe alte destinații pentru distracții.

1

2. Buticul Bicester Village, din Londra

Pentru a ajunge aici, trebuie să mergi cu transportul doar jumate de oră din centrul Londrei. Orășelul-butic are aproximativ 130 de magazine, unde există regula: toate piesele vestimentare sunt la 60% reducere. Pe lângă haine, mai poți găsi accesorii, bijuterii și încălțăminte stilată, de la renumitele case de modă din lume.

2

3. Orășelul-butic La Roca Village, Barcelona

Acesta poate fi considerat paradisul modei. Mai mult de o sută de buticuri cu haine, încălțăminte și accesorii de la cele mai de lux branduri sunt în așteptarea cumpărătorilor. De asemenea, mai există și un sistem de reduceri pe tot parcursul anului: toate produsele din sezoanele trecute, sunt scutite de impozit, respectiv reducerile sunt pe măsură. Singurul dezavantaj al orășelului La Roca Village este faptul că în ziua de duminică este închis.

3

4. Orășelul-butic Ingolstadt Village, Munchen

Aici, chiar în inima Bavariei directorii celor peste 110 buticuri propun un asortiment foarte bogat de elemente vestimentare. Iar reducerile trec peste 60%.  Pe lângă shopping, mai poți vizita muzeul de mașini Audi, mănăstirea Veltenbur și te poți primbla cu barca.

4

5. Buticul Maasmechelen Village, Bruxelle

Acest orășel-butic se află la o oră distanță de capitala Belgiei. Aici cumpărătorii pot găsi în jur de 100 buticuri cu haine de la marile branduri internaționale, la prețuri accesibile tuturor. Pe teritoriul orășelului sânt diverse restaurante, locuri de joacă pentru copii, parcuri etc. Maasmechelen Village lucrează fără întrerupere.

5

6. Orășelul-butic Fidenza Village, Milan

Iubitorii de shoping se vor simți în largul lor – pentru că mai mult de o sută de buticuri oferă pe tot parcursul anului reduceri de până la 70%. Orașul lucrează șapte zile pe săptămână, iar în apropierea lui există locuri faimoase precum- Parma Catedrala, Palatul Regal din Colorno.

6

text: Iulia Arnaut

Vitalact, un prieten de bază pentru sănătatea bebeluşului tău!
Articolul anterior
Vedetele, în culisele concertului din 27 august!
Articolul următor
Alte articole interesante