Destinaţii fierbinţi pentru ziua îndrăgostiţilor!

Ce poate fi mai frumos şi mai romantic de ziua îndrăgostiţilor, decât o vacanţă în doi, alături de persoana iubită. Chiar dacă încercăm să ne surprindem partenerii în fiecare zi, totuşi 14 februarie este ziua oficială a iubirii ce trebuie sărbătorită într-un mod cât mai neobişnuit. Ce ar fi dacă i-ai propune iubitului tău să evadaţi în această zi în unul din oraşele iubirii. 

separator

Împreună cu noi descoperă cele mai romantice destinaţii spre care te poţi îndrepta de Sf. Valentin!

Paris

Oraşul iubirii şi a pasiunii eterne. Destinaţia perfectă pentru romanticii incurabili şi iubitorii de senzaţii unice. Aici îi poţi întâlni pe cei mai mari aliaţi ai romantismului: Turnul Eiffel, Senna cu podurile sale splendide, Champs Elysee-ul, palatele, muzeele şi atmosfera de poveste de care nu vrei să te dezlipeşti niciodată.

De Sf. Valentin Parisul îţi deschide aripile spre o plimbare romantică pe străzile luminate… o ieşire la teatru, cinema sau operă şi evident şi o cină romantică într-o restaurant special, cu mâncare franţuzească şi un pahar de şampanie fină. Şi încheie ziua cu un sărut franţuzesc chiar sub cupola Turnului Eiffel.

Veneţia

Veneţia nu este doar un oraş al libertăţii şi al fanteziei. Este şi un oraş al iubirii şi al plăcerilor. Venetia este considerat Oraşul Îndrăgosţilor, mai ales datorită combinaţiei perfecte între artă, arhitectură şi romantism, specifică zonei. Ce poate fi mai romantic decât o plimbare cu gondola printre palate şi clădiri, ce au privit de-a lungul secolelor sute de mii de îndrăgostiţi, cu un gondolier care cântă cu pasiune balade de dragoste, porumbeii din Piaţa San Marco, sau sărutul dulce de sub Puntea Suspinelor.

O vacanţă pe această bucată de rai, nu poate fi comparată cu nimic.

Londra

Deşi ţi s-ar putea părea un oraş rece din punct de vedere sentimental, Londra poate fi una dintre cele mai romantice destinaţii în care te poţi răsfăţa cu iubitul tău de ziua îndrăgostiţilor. Capitala Mării Britanii are un farmec aparte, în special pentru cei care preferă destinaţiile încarcate de istorie şi cultură.

Nu vei uita niciodată momentele în care tu şi iubita sau iubitul tău aţi păşit mână în mână într-una dintre marile săli de spectacole din lume, aşa cum vei ţine minte şi plimbările prin acest oraş special.  Vizitele la marile muzee din Londra: Madame Tussauds , Tate Gallery, Buckingam Palace, London Eye, Palatul Westminster, Tower Bridge, sau pe urmele lui Sherlock Holmes, pe Baker Street îţi vor rămâne în gând mulţi ani înainte.

Viena

Pasiune, eleganţă şi rafinament – aceste trei cuvinte pot descrie foarte bine capitala Austriei, care poate deveni una dintre cele mai romantice destinaţii pentru Valentine’s Day. Oraşul îmbină frumuseţea palatelor clasice, a pieţelor şi arhitecturii secolelor al XVII-lea şi al XVIII-lea cu galerii de artă şi muzee contemporane, magazine fabuloase de mobilă şi restaurantele avangardiste.

Dacă doreşti să-ţi surprinzi partenerul cu o vacanţă laViena, ar trebui să ştii faptul că aţi putea petrece momente speciale în paşi de vals la Balul Johann Strauss, care este organizat în acest an în ajunul zilei de 14 februarie. Câteva ore petrecute în capitala Austriei te va face să te îndrăgosteşti şi mai tare de acest oraş.

Amsterdam

Oraşul plăcerilor, nebuniei şi trăirii la cote maxime. Iubitul Amsterdam, poate deveni locul ideal pentru fanteziilor tale de ziua îndrăgostiţilor. Capitala Olandei par fi destinaţia ideală pentru cuplurile, care vor să încerce un alt fel de romantism. Aici vei avea parte de tot ce îţi doreşti: plimbări cu vaporul în jurul Amsterdamului, petreceri private pe casele-bărci de pe canale, muzee cu opere de artă unice, viaţa de noapte intensă şi oameni prietenoşi.

Surprinde-ţi partenerul de ziua îndrăgostiţilor cu o escapadă de vis în una din destinaţiile de mai sus.

Text: Cristina Mihalachi

10 filme romantice de privit în Ziua Îndrăgostiților!
Articolul anterior
Fii „Lady in Red” de ziua îndrăgostiţilor!
Articolul următor
Alte articole interesante