Mini tarte cu branză feta şi ardei

Pentru diferite aniversări puteţi pregăti aceste mini aperitive cu brânză feta şi ardei care se prepară uşor şi arată spectaculos. Se potrivesc perfect pentru platourile reci la mesele festive, dar pot fi …

Gustări pentru masa de Revelion!

Știm că principalele feluri de mâncare pe masa de Anul Nou sunt întotdeauna salatele și gustările. Iar dacă le mai poți orna frumos, acestea pot deveni un deliciu culinar. Tartine …

Rulouri de vinete

O gustare cu o modalitate de prezentare interesantă, care ascunde arome delicioase. Vinetele sunt bune nu numai făcute salate sau în musaca ci şi pe grătar, în asociere cu alte …

Trufe din brânza feta

Ingrediente – 120 gr brânza Philapelphia simplă (cremă de brânză) – 120 gr brânză feta – 2 linguriţe ceapă albă tocată foarte fin – piper după gust – pătrunjel verde tocat mărunt (pentru decor) …

Quiche Lorraine

INGREDIENTE: Aluat: 200 g făină 100 g unt moale, în buc. 50 g apă ½ linguriţă sare Strat de pus deasupra: 200 g   slănină cu şuncă (bacon), în felii 200 g   Gouda, …

Salam de ton

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru tocătură: 250 g ton în ulei (din conservă) 4 fileuri de anşoa sărate 2 ouă 1 legătură pătrunjel 4 linguri pesmet sare şi piper Pentru …

Foietaj cu hribi, piept de porc şi usturoi

Ingrediente pentru 4 persoane Pentru foietaj: 160 g făină albă „000“ 80 ml apă 200 g margarină sare Pentru umplutură: 16 felii piept de porc 4 hribi medii 1 ceapă …

unicamd