Totul despre invitații de nuntă!

O invita

separator
ție de nuntă handmade este modul neobișnuit și ideal de a ieși in evidență. Iată câteva sfaturi și idei despre cum să creezi invitații de nuntă handmade.

Personalizează invitațiile de nuntă

Fie că vorbim de inimi din argint gravate sau doi copii pictați în acuarelă – aproape nimic nu mai este original în ziua de astăzi. Orice design pe care îl găsești la un magazin, îl poți găsi și în altul, iar dacă ai o mulțime de prieteni și cunoștințe, este foarte posibil să alegi același tip de invitație pe care l-au ales și ei. De aceea optează pentru invitațiile personalizate.

1 2 3 4 5
6

Acestea pot fi realizate de către o companie sau le poți face chiar tu cu puțin talent și foarte puțini bani. Indiferent de metoda aleasă, poți fi sigură că acestea vor fi deosebite.

Alternative de modă veche

Dacă nu-ți permiți să cheltuiești prea mulți bani pe invitațiile de nuntă handmade, dar dorești să ai parte de ceva deosebit și ieșit din comun, atunci poți apela la artista din tine creându-le singură. Deși la început poate părea ceva dificil, pe parcurs vei vedea că nu este chiar așa. Poți cumpăra brelocuri, abțibilduri, ștampile și panglici, pentru a le adăuga pe invitații.

Pentru aceasta, în primul rând, trebuie să găsești tipul de hârtie. Poți alege una fină, care poate varia de la cartoane albe și colorate până la foi cu petale de trandafir presate sau hârtie special reciclată.

7 8 9 10 11
12

Dacă ai nevoie de inspirație în ceea ce privește textul de pe invitații, poți merge la câteva magazine pentru a privi diversele modele sau le poți găsi pe internet. Iar atunci când creezi textul, asigură-te că informația este clară și concisă. Deoarece simplitatea poate fi la fel de elegantă ca și literele fanteziste și bogăția de culori.

13 14 15 16 17
18

Fie că alegi invitații de nuntă realizate de un magazin specializat sau optezi pentru invitațiile handmade, asigură-te că acestea emană bucuria și entuziasmul tău în legătură cu viitoarea nuntă.

19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29 30

text: Iulia Arnaut

Tocană cu mazăre
Articolul anterior
Aqua-Shaping – o combinație benefică între sport și hidromasaj
Articolul următor
Alte articole interesante