Trucuri pentru mirese: cu 5 kilograme mai slabă în rochia de mireasă!

Orice mireasă vrea să arate senzațional în ziua nunții, însă este destul de dificil să te ții de un program riguros înainte de nuntă! Din fericire însă, există câteva soluții care te pot ajuta să arăți extraordinar în rochia de mireasă. Iată cum…

separator
1 2 3

Evidențiază-ți silueta

Nimic nu este mai bun decât o rochie care să-ți accentueze cele mai senzuale părți ale corpului și să le camufleze pe cele mai puțin apetisante!

  • Coapsele proeminente- pentru a le ascunde, alege rochia de mireasă cu talie empire sau una de tip baby doll, cu o fustă voluminoasă sau gogoșar!
  • Brațele și decolteul nu te avantajează? Rochia de mireasă tip cămașă, cu mâneci căzute, este alegerea perfectă. Iar bolero-ul din dantelă, te va face să te simți mult mai sofisticată și relaxată!
  • Vrei să te ascunzi cu totul? Rochia de bal tip corset, este opțiunea ideală atunci când vrei să pui accent pe bust, în timp ce talia, coapsele și picioarele rămân perfect ascunse.
5 6 7

Alege lenjeria intimă modelatoare

Corsetele, body-urile, bustierele, burtierele și toate articolele de lenjerie de tip “slim”, sunt cheia siluetei perfecte! Astfel, ideal ar fi să nu te ferești în a investi bani în lenjerie, deoarece ea este baza pe care rochia de mireasa se așază perfect.
Lenjeria din spandex este extrem de ușoară și te va lăsa să respiri, plus că vine într-o mulțime de culori și modele.

8 9 11

Postura corpului!
O postură a corpului adecvată poate face diferența în cea mai importantă zi a vieții tale. Asta înseamnă că trebuie să ai o postură relaxată și perfect studiată pe tot parcursul nunții!

  • Privește mereu înainte! Capul trebuie să stea deasupra gâtului, fără a aduce bărbia în față.
  • Umerii ar trebui să fie în poziție dreaptă. Dacă un umăr este mai sus, coboară-l ușor și aliniază-l cu celălalt.
  • Pieptul este întotdeauna în față. Fă-ți mirele să spună mândru: „este soția mea”!
4 12 13

Ajustează-ți înălțimea

Pantofii pe tocuri sunt cei care îți garantează iluzia unei siluete mai înalte și subțiri. Ai 1.65 m și cântărești 60 de kg? Atunci încalță pantofi cu tocuri de 8 cm. Trucul acesta nu este folosit doar pentru a părea mai înaltă, însă și pentru a reproporționa greutatea la un nivel mai înalt!

10

Dacă te temi de durerile de picioare , renunță la seducătoarele stiletto și alege un toc mai gros.

Kilogramele în plus afectează organele interne!
Articolul anterior
Proiect inedit! O recunoști pe Maria Iliuț?
Articolul următor
Alte articole interesante