Sanda Filat: despre dragoste, Bach, Red Hot Chili Peppers şi poftele de paste!

Este prima revenire oficială acasă după divorţ. Sanda Filat pregăteşte o nouă ediţie a festivalului Bach la Sala cu Orgă. Un prilej frumos pentru jurnalişti ca să-şi împlinească curiozitatea. Cu atât mai mult că după divorţ Sanda n-a mai ieşit în faţa unei camere de luat vederi.

Sanda Filat despre dragoste Bach Red Hot Chili Peppers şi poftele de paste!

Fosta soţie a prim-ministrului în exerciţiu, Vlad Filat, i-a oferit un interviu, în exclusivitate, Natei Albot pentru emisiunea „Sare şi Piper”. A fost discretă pe cât i-a permis statutul. Dar despre divorţ şi dragoste a vorbit mai mult filozofic.

480752_10200126887568145_1059770999_nNu m-am gândit la cât de bine se vorbeşte despre mine acasă. Nu mă gândesc la invidie şi oameni răutăcioşi. Sunt un om căruia nu-i place să trăiască în disconfort emoţional, fizic şi mental. Eu cred că noi atragem în viaţa noastră lucruri la care gândim. Sunt propriul meu psiholog.

Există viaţă după dragoste. Dragostea este un sentiment atât de mare. Eu învăţ despre dragoste din ochii copiilor mei.

Despre copii… Ei sunt foarte atenţi la tot ceea ce facem noi, chiar dacă noi stăm toată ziua cu nasul în facebook. Ei absorb totul. În relaţia cu fiica mea am mare noroc să fiu compatibilă cu ea. Este foarte important să existe nişte istorii, glumiţe ale noastre, secrete foarte intime. Şi niciodată mama nu trebuie să trădeze aceste secrete, nici măcar prietenelor sale.

69888_10200126940449467_327070823_nDespre cât de mult s-ar regăsi în politică…

Femeile în general au puterea să schimbe lucrurile. Politica nu este o excepţie, ar umaniza acest domeniu, dar nu este ceea ce m-ar atrage.

Despre acele 15 minute pe care le petrece zilnic pe Facebook…

A sta pe facebook înseamnă să-ţi ucizi timpul. Eu stau un sfert de oră, atât timp cât prind pulsul evenimentelor, dar nu sunt activă. Consider că nu trebuie să te manifeşti întru totul, trebuie să existe un mister.

De foarte mult timp nu mă plictisesc singură cu mine…

Merg cu regularitate la tot felul de evenimente. Îmi plac şi concertele rock pe lângă cele clasice. Am fost la Bucureşti, la Red Hot Chili Peppers. Vara trecută am fost la Bon Jovi şi Sting.

644255_10200126937089383_336128798_nFac yoga. Nu întotdeauna îmi reuşeşte să mă ocup zilnic. Duc un mod de viaţă sănătos. Îmi place contactul cu natura. Mă plimb.

Nu fac efort deosebit ca să mă menţin. Aşa este constituţia tuturor membrilor familiei mele. De 50 la sută este responsabilă mama natură. Mănânc orice îmi place. Nu mă pot abţine de la boboase: linte, fasole. Îmi plac făinoasele, pastele. După care, scap de calorii prin mişcare.

Unica lecţie pe care am învăţat-o eu până acum: Noi oamenii suntem născuţi ca să fim fericiţi. Le doresc tuturor femeilor care trec printr-un divorţ să fie fericite, să nu se lase depăşite de situaţie, să aibă încredere în ele.”

Text: Olga Chirică

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

Amenzi pentru playback! Care a fost prima reacție a artiștilor?
Articolul anterior
Vita Braghiş despre fostul prim-ministru: Este primul bărbat care m-a refuzat… dar n-a scăpat de mine!
Articolul următor